Back

★ Pengertian komunikasi menurut lasswell



                                               

Tiori informasi

Téori informasi nyaéta disiplin élmu dina widang matematika terapan anu patali jeung kuantisasi data ku kituna data atawa informasi éta bisa ditunda sarta dikirimkeun tanpa kasalahan ngaliwatan hiji kanal komunikasi. Entropi informasi mindeng dipaké minangka pakakas pikeun maksud ieu, sarta biasana dinyatakeun minangka lobana bit rerata anu diperlukeun pikeun penyimpanan sarta pengiriman informasi kasebut. Contona, lamun kaayaan cuaca poéan dinyatakeun kalawan entropi 3 bit, mangka urang katakan yén cuaca éta miboga rata-rata 3 bit unggal poéna. Aplikasi ti topik dasar dina téori informasi ...

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →