Back

★ Biografi



                                               

Biografi

Biografi nyaeta hiji carita atawa katerangan anu sipatna non-fiksi ngeunaan kahirupan hiji jalma, boh nu hirup kénéh boh nu geus maot. Dina babad salira sinyalna tina rupa-rupa informasi salaku mungkin jeung ka réngsé.

                                               

Mohammad Sobri Hardjapamekas

Mohammad Sobri Hardjapamekas mangrupa salah sahiji pamingpin atikan di kidul-Kulon jeung salah saurang ahli nulis buku-buku pangajaran basa jerman, tapi ogé gedé katineungna kana budaya sunda, utamana kana kamajuan basa jeung sastra Sunda.

                                               

Napoleon Bonaparte

Napoléone di Buonaparte atawa aksohor Napoléon Bonaparte umum salila revolusi perancis jeung konsul Perancis anu lahir tanggal 15 agustus 1769 di kota Ajaccio, Corsica, Perancis. Napoléon anu jenius téh teureuh ménak ti kulawarga Bounaparte asli italia. Napoléon kasohor alatan kamampuh dina anjog ka perancis pikeun bisa ngawasaan paling wewengkon Éropa atawa ngaliwatan jalur diplomasi atawa perang. Kaayaan nagara anu geus dikawasa ku Napoléon, walanda, swédia, lolobana wewengkon Italia anu kawengku ti Austria jeung Polandia. Napoléon jadi mahasiswa di Akademi Militer of Brienne taun 1779 d ...

                                               

Aristoteles

Aristoteles nyaéta salah saurang filsuf gedé sapanjang sajarah dunya. Rupa-rupa tuisanana jadi dadasar pikeun pengembangan tina élmu filsafat, fisika, matematika, pulitik, pamarentahan jeung pangaweruh alam. Aristoteles lahir di Stagira Chalcidice, Thracia, yunani taun 384 SM. Anjeunna katurunan saurang ahli tatamba ti wewengkon. Aristoteles ancrub kana pamikiran jeung pangaweruh ti mimiti umur 17 taun heubeul. Manéhna nalungtik jeung Plato anu saterusna jadi pangajar di Akademi Plato salila kurang ti 20 taun heubeul. Lamun umum Alexander the Great ngawasa di Makédonia, Aristoteles balik d ...

                                               

Johannes Kepler

Johannes Kepler awak asal jerman anu ngajelaskeun hukum gerak solar system arena. Ieu hasil tina timuanna jadi leresan téori hélioséntris kapanggih ku Nicholaus Copernicus. Téori Kepler mangka dipedar dina 20 taun buku De Revolutionibus Orbium Coelestium karya Nicholas Copernicus dipedar. Karya Copernicus nyaeta di kahiji, kuring meunang cempadan ti kira-kira élmuwan dunya tapi hal ieu bisa dibuktikeun ku Johannes Kepler anu lahir di 1571 nepi di kota Weil der Kota Jerman. Manéhna narima atikan di University of Tübingen, anu antukna meunang gelar sarjana muda taun 1588 jeung darajat full t ...

                                               

Lee Jong-suk

Lee Jong-suk nyaéta saurang aktor asal ti Kalér ka Kidul nu kahiji kawentarna sanggeus maén di drama tv the Rusiah Garden dina taun 2010. Jong-suk ngamimitian karirna dina hiburan ti umur nu ngora panggung, ngaliwatan SBS 7 Buka. Jong-suk nyaeta mahasiswa pascasarjana ti Konkuk University di Seoul. Salah sahiji film nu kuring kungsi diperankeunna hiji Simpati dina taun 2005, salaku karir mimiti nyongcolangna nyaeta, lamun suksés merankeun karakter single-Han Luncat-sun dina serial Rusiah Garden. Saterusna, Jong-suk narima tawaran pikeun maén dina film saperti Jurig, Salaku Hiji jeung R2B: ...

                                     

★ Biografi

  • Biografi bio: hirup grafi: tulisan nyaéta carita atawa katerangan anu sipatna non - fiksi ngeunaan kahirupan hiji jalma, boh anu hirup kénéh boh anu geus
  • Bekerja Demi Bangsa biografi ditulis ku Tatang Sumarsono, 2003 Vadamecum Kamus Saku Latin Indonesia 1993 Bumela ka Bangsa biografi versi basa Sunda
  • Rizka. Profil dan Biografi Tri Rismaharini Sang Walikota Surabaya dalam bahasa id ProfilPedia.com: Biodata Profil dan Biografi Tokoh Dunia Terbaru
  • alatan kanker beuteung. Tokoh pulitik - biografi - Napoleon Bonaparte diaksés tanggal 3 Désémber 2011 Biografi Napoleon Bonaparte diaksés tanggal 3 Désémber
  • batan sakadar sawilah batu nisan. id Biografi Johannes Kepler diakses tanggal 16 Nopember 2011 id Biografi Johannes diakses tanggal 16 Nopember 2011
  • mangrupa pakar dina taekwondo. Wowkeren.com, Biografi Lee Jong Suk, Diakses 11 Juli 2015. Idzsn.com, Biografi dan Profil Lee Jong Suk Lengkap, Diakses 11
  • sababaraha widang nu patali jeung asal - muasal sarta pancakaki, kaasup biografi jeung autobiografi nu maké inténsitas kontinuitas jeung hubungan sacara
  • sastra Melayu, boh lisan boh tulisan, eusina rupa - rupa, saperti: sajarah, biografi agama, undang - undang, silsilah, jeung carita - carita pralogis lainna. Ciri
  • Yukiai War meunang dina kompetisi, tuluy di pajang di Tottori Daimaru Department Store. Biografi Diaksés 01 - 03 - 2012 Biografi 2 Diaksés 01 - 03 - 2012
  • salaku rosul utusan Gusti nu pangangeusan ahir. Numutkeun babad salira biografi nu disebut siroh basa Arab anjeunna dibabarkeun tina tanggal 20 April
                                     
  • MBC Drama Awards 2004. Wowkeren.com, Biografi Hyun Bin, Diakses 11 Juli 2015. Profilpedia.com, Profil dan Biografi Lengkap Hyun Bin, Diakses 11 Juli 2015
  • Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan Mohammad Qasim Fahim Biografi Online Apganistan - Mohammed Qasim Fahim globalsecurity.org - Afghanistan
  • superhero X - Men: Apocalypse 2016 sareng digambarkeun Roger Taylor dina pilem biografi Bohemian Rhapsody 2018 Manning, Matthew 24 April 2013 Sherborne
  • Muhammad Raji hasan rinas.2012. Ensiklopedia biografi Sahabat Nabi Jakarta: Zaman id Sumber 1 Biografi Umar bin Khattab diaksés 30 Séptémber 2014
  • Histories anu dijieun ku Herodotus 484 - - 425SM Historiografi, etnografi, biografi jeung otobiografi bisa disusun jadi karya sastra. Kukituna, saacan jaman
  • Balkenende, pamajikanana Bianca Hoogendijk, sarta anakna Amelie, cicing di Capelle aan den IJssel, Zuid Holland, Walanda. nl Biografi Resmi Parlemen
  • mangrupa roman, kumpulan sajak, kumpulan carita pondok, mémoar, jeung biografi Ayip Rosidi mimiti ngalakonan atikan di Sakola Rahayat Jatiwangi 1950
  • dina usaha pembunuhan Perdana Menteri Iraq Abdul Karim Kasim taun 1959. Saddam ka témbak sukuna, tuluy kabur ka Suriah jeung Mesir. Sumber 1 Biografi
  • ti Indonésia. Ayeuna anjeunna minangka salah sahiji pamaén ti tim Persib Bandung jeung maén dina posisi panjaga gawang. Biografi diaksés 20 - 07 - 2012
                                     
  • jénggot nu kandel, awakna keker, rarayna kasép, rada pendék. Anjeunna maot dipaéhan ku salah saurang khawarij nu ngaranna Ibnu Muljim. Sumber 1 Biografi
  • posisi gelandang. 2003 - 2008 : UNI Bandung 2008 - 2010 : Pelita Jaya U21 2008 Ayeuna : Pelita Jaya 2009 Ayeuna : Indonésia U23 Biografi diaksés 20 - 07 - 2012
  • Jepang Basa Inggris Disksui kawijakan jeung aksi Perdana Mentri Basa Spanyol Biografi ku CIDOB Foundation Citakan: S - parCitakan: S - nonCitakan: S - ppo
  • saacan sempet kabur ka Swiss. Biografi Benito Mussolini - shvoong.com diaksés tanggal 3 Désémber 2011 Benito Mussolini - Biografi Tokoh Dunia diaksés tanggal
  • perkara komposisi kimia dina hawa, jeung nyieun daptar periodikunsur - unsur kimia. Biografi Antoine Laurent Lavoisier diaksés tanggal 27 Pébruari 2012
  • Fraksi Utusan Daerah MPR RI Nahdhatul Ulama Iip D. Yahya 2006 Ajengan Cipasung: biografi K.H. Moh. Ilyas Ruhiat Yogyakarta: Pustaka Pesantren. 
  • Aesop Yunani Kutha Ratna, Nyoman 2018 Ensiklopedia 2000 Istilah, Biografi Karya Metode, Teori Yogyakarta: Pustaka Pelajar. ISBN 9786022297437
  • 2013: 289 - 290 Kutha Ratna, Nyoman 2018 Ensiklopedia 2000 istillah biografi karya metode dan teori sastra Yogyakarta: Pustaka Pelajar. ISBN 9786022297437
  • panulis awéwé nu produktif, mimiti nulis ti taun 1950 - an, dicirian ku biografi Dina wangun kumpulan cerpén, di antarana aya : Dua Dunia 1956 Tuileries
  • Umenek 1961 jeung Pacar Merah Indonesia I sarta II 2010 Dina wangun biografi : M. Husni Thamrin 1940 jeung W.R. Supratman 1940 Baca ogé Pacar
  • undang - undang séjénna. Kuta Ratna, Nyoman 2018 Ensklipodia 2.000 istilah Biografi Karya Metode dan Teori Sastra. Yogyakarta: Pustaka Pelajar. p. 379. ISBN 9786022297437
Tri Rismaharini
                                               

Tri Rismaharini

Salah sahiji awewe nu kungsi sima sakaligus pangaruh anu luar biasa keur bangsa. Wanoja jadi pamingpin di salah sahiji kota nu populér di amérika sarikat, Kota Surabaya.

Aoyama Gosho
                                               

Aoyama Gosho

Aoyama Gosho lahir di Daiei, Tottori, Jepang, ping, 21 juni 1963, nyaeta mangaka ti Jepang. Salah sahiji nu kawentar nyaéta runtuyan komik Detéktif Conan. Manéhna geus bakat di jieun tina usia remaja. Lamun tingkat dimimitian, karya lukisan judul "Yukiai Perang" meunang dina kompetisi, jeung saterusna di pajang di Tottori Daimaru Department Store.

Imam Maliki
                                               

Imam Maliki

Malik bin Anas, ngaran lengkepna Malik bin Anas bin Malik Al-Madani, nyaéta hiji mahaguru, bukti tina bebeneran allah pikeun umat manusa, sarta sakumaha imam waktu pikeun pindah. manéhna katelah jalma anu bisa dipercaya, ngejeroan tina hal agama, jeung mangrupa salah sahiji tina opat imam madzhab.

Leo Tolstoy
                                               

Leo Tolstoy

Lev Nikolayev Tolstoy atawa sok langsung kapilih Leo Tolstoy nyaéta panulis novél jeung naon anu asal tina rusia. Tolstoy ogé pikeun moralitasna anu ékstrim sarta sawangan ascetic. Tolstoy pernah nyarita ka nu Shakespeare téh kaasup pangarang anu karyana anu goréng. Manéhna maot di hiji stasion tina Astapovo.

Muhammad Jusuf Kalla
                                               

Muhammad Jusuf Kalla

Muhammad Jusuf Kalla, nu Wakil presiden Indonesia, 10 & 12. Manéhna ogé urut Pupuhu Umum Partéi Golkar, kitu ogé Urut Menteri Koordinator Tugas Urang.

Users also searched:

aristoteles, Aristoteles, lee jong-suk, Jong - suk, Lee Jong - suk, Biografi, biografi,

...

Encyclopedic dictionary

Translation

SH gown クライズガウンシャツ(シャツ ブラウス)|glamb.

En infantil sörja av dålig grammatik och obefintlig språkkänsla. Kategorier: Läst, hört & sett Taggar: Biografi, böcker, konst, recensioner Permanent länk. Dwain Kutscher Taya Bonus deposit. Sareng éta, kuring nyanggap, nyaéta tujuan pustaka, naha biografi atanapi sajarah & Sigana kuring, maka, teu aya literatur ilmiah anu misah. Témbongkeun. パット練習用具の専門工房 パターマット工房PROゴルフ. Tina naon anu kuring tiasa terang, éta ngeunaan awéwé sapertos kieu kalayan kakuatan anu sapertos kitu, naha éta biografi anjeun teu kahaja? snickers. Ryan Balderson Taya Bonus deposit.





Residence L´ Heritage Aristóteles 225 by BlueBay, Mexico City.

Aristoteles Lamprecht. Aristotle Lamprecht dipasang anu anyar kode bonus 3 months ago. syarat 35X Wager € 739000 Maximum ditarikna. Bonus tambahan:. A00 234 Simulationsfragen, A00 234 Prüfungsübungen & A00 234. Berührt. läuft. Home admin 2019 11 16T:47. Das Leben besteht in der Bewegung. Aristoteles 384 – 322 v. Chr., griechischer Philosoph. Multivariate Analysis of Crime in the Sudan University of Khartoum. Best hotel room rates for Aristoteles Holiday Resort & Spa, Ouranoupoli Compare over 700 booking sites Real customer reviews & ratings Fast & easy. XF23mmF2 R B WR:20200522045751 00057:eisaストア ビデオ. ハーフマット バス用品 20個セット沖縄 離島配達不可 ​454966016993220 渋谷店 Crews クルーズ Aristoteles R7 MH NATURAL アリストテレス 7.


Kang gary wife instagram.

I Can Hear Your Voice 2013 Before Lee Jong suk romanced Lee Na young, Hyun Bin Son Ye Jin Kim Jung Hyun Seo Ji Hye And More Gather For Script. Clc comeback 2020. Two South Korean entertainment gurus - Bang Si hyuk and Lee Mie kyung, got their break, think Yoo Jae Suk, Kang Ho Dong, HaHa, Kim Jong Kook etc.





...
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →