Back

ⓘ Universitas Brawijaya




Universitas Brawijaya
                                     

ⓘ Universitas Brawijaya

Universitas Brawijaya nyaeta paguron luhur ti Indonesia anu diadegkeun dina 1963 di Kota Malang, Jawa Wétan ngalangkungan kaputusan Menteri Pendidikan dan Ilmu Pengetahuan no.1 tanggal 5 Januari 1963. Kaping éta teras disetél salaku ulang tahun UB. Ngaran Brawijaya dirumuskeun sacara khusus ku Presiden Soekarno di harepan tiasa mundur keneh Raden Wijaya salaku pangadeg Karajaan Majapahit ogé minangka kampus kareueus masarakat Indonésia.

Universitas Brawijaya mangrupikeun kampus elit di Indonésia sareng konsistén pangkat ka-5 pangsaéna sareng Universitas Indonesia, Institut Pertanian Bogor, Universitas Gadjah Mada, jeung Institut Teknologi Bandung dumasar kana penilaian resmi Kemenristekdikti.

                                     
  • Negeri Surabaya, Surabaya Universitas Brawijaya Malang Universitas Negeri Malang, Malang Universitas Jember, Jember Universitas Trunojoyo, Bangkalan, Madura
  • Sastrahidayat Tutung Hadiastono 2017 Penyakit pada Tanaman Ubi - ubian. Universitas Brawijaya Press: Springer Science & Business Media. p. 135. ISBN 9786024322175
  • Konservasi dan Pemanfaatan Tanaman dalam Kultur dan Tradisi Jawa. Universitas Brawijaya Press: Jakarta. p. 22. ISBN 9786022033486. Diakses tanggal 14 Pebruari
  • ngokolakeun pangatikan hortikultura di Indonésia nyaéta Universitas Brawijaya UB jeung Universitas Mataram UNRAM Aturan pamaréntah nu jadi dasar pikeun
  • politikus Sri Somantri, pakar hukum tata negara Universitas Padjadjaran Yogi Sugito, rektor Universitas Brawijaya 2006 - 2010 Irjen Pol Drs. Mudji Waluyo
  • Semester RPKPS PDF Malang: Conservation International CI & Universitas Brawijaya p. 168. Collette, B.B. Februari 2004 Family Hemiramphidae

Users also searched:

...
...
...