Back

ⓘ Pandémi koronavirus 2019 di Italia




Pandémi koronavirus 2019 di Italia
                                     

ⓘ Pandémi koronavirus 2019 di Italia

Pandémi koronavirus 2019 ti Italia munggaran dikonfirmasi dina tanggal 31 Januari 2020, nalika dua wisatawan ti China nguji positip pikeun korona virus ti Roma. Sakumpulan kasus COVID-19 engké dideteksi dimimitian ku 16 kasus anu dikonfirmasi di Lombardia tanggal 21 Pebruari, 60 kasus tambahan dina 22 Pebruari, sareng kasus kahiji maot di Italia dilaporkeun dina dinten anu sami., aya 41.035 kasus koronavirus anu dikonfirmasi sareng 3.405 kasus maot di Italia; Italia ngagaduhan jumlah kasusna katilu inféksi SARS-CoV-2 sareng maotna ti COVID-19 di dunya. Seueur kota di Italia Kalér disimpen dina kaayaan karantina.

Pandemik Koronavirus nyaéta pandémik disababkeun ku coronavirus COVID-19 sareng nyerang sistem pernapasan Organisasi Kaséhatan Dunya WHO teras ngumumkeun pandemik coronavirus salaku pandém dunya dina 11 Maret 2020.

                                     
  • Pandémi koronavirus 2019 di Jérman mimiti kapanggih di tanggal 27 Januari 2020 di Bavaria, saenggeus hiji lalaki papanggih jeung babaturanana urang Tiongkok
  • Pandémi koronavirus 2019 di Prancis mimiti kapanggih di tanggal 24 Januari 2020. Ieu mangrupa kasus virus korona anu munggaran di buana Éropa. Unggal
  • Pandémi koronavirus 2019 di Thailand mimiti kapanggih di tanggal 13 Januari 2020. Ieu mangrupa kasus munggaran anu kapanggih di luar Tiongkok. Per tanggal
  • Pandemi koronavirus 2019 20 di Brazil tina penyakit koronavirus 2019 COVID - 19 dikonfirmasi nyebarkeun ka Brazil dina 25 Pebruari 2020, saatos lalaki

Users also searched:

crypto bal, hashgains,

...
...
...