Back

ⓘ PSM Makassar




                                     

ⓘ PSM Makassar

Pikeun klub sepakbola Indonesia yang bernama sama, tempo PSM Madiun.

Persatuan Sepak bola Makassar nyaéta tim maén bal ti Indonesia Makassar, Sulawesi Kulon, Indonésia, katelah pasukan Ramang atanapi Juku Eja.

                                     

1. Pamaen

Pamaen kiwari

Citakan:Updated Catetan: Bendéra nunjukkeun tim nasional saluyu sareng FIFA peraturan. Pamaén tiasa ngagaduhan langkung ti hiji kabudayaan non-FIFA.

Pamaen injeuman

Catetan: Bendéra nunjukkeun tim nasional saluyu sareng FIFA peraturan. Pamaén tiasa ngagaduhan langkung ti hiji kabudayaan non-FIFA.

                                     
  • umurna 19 taun. Ngagabung ka tim - tim saperti Pelita Jaya 1997 - 1999 PSM Makassar 1999 - 2002 PSPS Pekanbaru 2002 - 2004 Persiba Balikpapan 2005 jeung
  • professional sanajan Bapakna pernah asup jadi pamaén bola PSM Makassar kusabab imahna nu di Makassar kahuruan, bapakna kudu pindah ka Jakarta. Karir manéhna

Users also searched:

...