Back

ⓘ Karéta api Bandara Internasional Yogyakarta



Karéta api Bandara Internasional Yogyakarta
                                     

ⓘ Karéta api Bandara Internasional Yogyakarta

Karéta api Bandara Internasional Yogyakarta nyaéta layanan karéta bandara anu ngalayanan ruteu Yogyakarta-Wojo jeung Yogyakarta-Wojo-Kebumén. Karéta ieu dioperasikeun ku Daérah Operasi VI Yogyakarta. Karéta ieu dijalankeun 12 kali pikeun ruteu Yogyakarta-Wojo sarta 2 kali pikeun ruteu Yogyakarta-Kebumén.

                                     

1. Panghubung ka Bandara Internasional Yogyakarta

Karéta ieu mangrupa salah sahiji pilihan pikeun ka Bandar Udara Internasional Yogyakarta anu dirancang pikeun ngagantikeun Bandar Udara Internasional Adisutjipto anu perenahna di tengah-tengah kota Yogyakarta anu dirasa geus teu idéal deui. Pilihan transportasi séjén nyaéta DAMRI, Satelqu, taksi argo, jeung taksi daring.

Ku sabab jalur karéta api anu aya teu kahubung jeung bandara, jadina ti Stasion Wojo stasion pangdeukeutna ka Bandara YIA disadiakeun bus shuttle DAMRI ka bandara. Jarak ti Stasion Wojo ka Bandara YIA kira-kira 4 kilométer.

Kahareupna, bakal diwangun jalur karéta api langsung ka Bandara Internasional Yogyakarta anu dirancanakeun bakal jadi di taun 2021.

                                     

2. Stasion pangeureunan

Ieu stasion pangeureunan anu dilayanan ku KA Bandara Internasional Yogyakarta:

  • Stasion Wojo
  • Stasion Yogyakarta
  • Stasion Wates
  • Stasion Kutoarjo
  • Stasion Kutowinangun
  • Stasion Kebumén
                                     

3. Jadwal

Ieu jadwal KA Bandara YIA per tanggal 1 Désémber 2019 dumasar Gapeka 2019

  • Yogyakarta - Wojo - Kebumén
  • Yogyakarta - Wojo
  • Yogyakarta - Wojo
  • Kebumén - Wojo - Yogyakarta
  • Wojo - Yogyakarta
  • Wojo - Yogyakarta
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →