Back

ⓘ Kings College London




Kings College London
                                     

ⓘ Kings College London

Kings College London nyaéta hiji universitas panalungtikan anu aya di London, Britania Raya. Kampus ieu diadegkeun di taun 1829. Kings College London mangrupa salah sahiji universitas anu pangkolotna di Inggris.

                                     

1.1. Sajarah Guratmangsa

Ieu runtuyan di handap mangrupa guratmangsa sajarah mekarna Kings College London ti mangsa ka mangsa.

  • 1831 - Kings College London sarta departemén juniorna, KIngs College School, dibuka.
  • 1902 - Kings College Ladiess Department robah ngaran jadi Kings College Womens Department.
  • 1888 - Rumah Sakit Guy jadi rumah sakit umum munggaran di Inggris anu ngadegkeun sakola gigi.
  • 1855 - Departemén peuting anu munggaran, dibuka.
  • 1901 - Rumah Sakit Gigi Karajaan London jeung Sakola Bedah Gigi ngagabung jeung UMDS, tuluy meunang gelar karajaan-na
  • 1828 - Panglawungan anu munggaran diayakeun pikeun ngabahas dasar Kings College London, anu dipingpin ku Duke of Wellington.
  • 2004 - Universitas ngarayakeun milangkalana anu ka-175 kalawan program acara husus.
  • 1953 - Kings College for Household and Social Science ganti ngaran jadi Queen Elizabeth College.
  • 1971 - Sakola Luhur Sains jeung Téhnologi Chelsea ngagabung jeung Universitas London sarta ganti ngaran jadi Chelsea College.
  • 1897 - Kings College School pindah ka Wimbledon.
  • 1983 - Rumah Sakit Gigi Royal ti London School of Dental Surgery ngagabung jeung Guys Dental School sarta United Medical and Dental School milik Guy jeung St. Thomass Hospitals UMDS dibentuk. Fakultas Kadokteran jeung Kadokteran Gigi Kings College ngahiji jeung Kings College London.
  • 1839 - Gelar ti Universitas London mimitian dibérékeun ka mahasiswa KCL.
  • 1895 - Politéknik di beulah kidul-kulon dibuka, tuluy jadi Chelsea College anu ngagabung jeung Kings College London di taun 1985.
  • 1885 - Departemén Ladiess King dibuka di Kensington Square.
  • 1890 - Day Training College pikeun palatihan guru dibuka.
  • 1928 - The Household and Social Science Department of Kings robah ngaran jadi Kings College for Household and Social Science.
  • 1910 - Kings College Womens Department robah ngaran jadi Kings College for Women.
  • 1873 - Sarikat Siswa munggaran ngadeg di Kings College London
  • 1903 - Sakabéh tés kaagamaan di Kings College London dihapus.
  • 1839 - Pangwangunan Rumah Sakit Kings College di Portugal Street di kaléreun Strand.
  • 1836 - Yayasan Universitas London diadegkeun.
  • 2001 - Pabukon Chancery Lane, anu asalna tina Gedong Kantor Catatan Publik, dibuka. Tuluy ganti ngaran jadi Pabukon Maughan di taun 2002.
  • 1948 - Ku sabab alesan Layanan Kaséhatan Nasioal, sakola-sakola médis saperti Guys, Kings, sarta St. Thomas robah wangunna jadi rumah sakit. Sakola kadokteran Maudsley ganti ngaran jadi Institut Psikiatri.
  • 1860 - Sakola kaperawatan anu diadegkeun ku Florence Nightingale dibuka di Rumah Sakit St. Thomas.
  • 1997 - Institut Psikiatri ngagabung jeung Kings College London.
  • 1829 - Raja George IV nandatangan piagam karajaan ti Kings College London.
  • 1846 - Departemén Téologi dibuka di Kings College London.
  • 1985 - Queen Elizabeth College jeung Chelsea College ngagabung jeung Kings College London.
  • 1998 - UMDS ngagabung jeung Kings College London. Departemén Studi Kaperawatan Kings ngagabung jeung Institut Kaperawatan Nightingale pikeun ngabentuk Florence Nightingale School of Nursing and Midwifery di Kings College London.
  • 1835 - Associateship of Kings College London AKC mimitian dibérékeun ka mahasiswa KCL.
  • 1915 - Departemén Seni jeung Sains Kings College for Women dipindahkeun ka Strand. Sedengkeun Departemén Rumah Tangga jeung Ilmu Sosial dibuka di Campden HIll, Kensington.
  • 1871 - Rumah Sakit St. Thomas pindah ka wangunan anu ayeuna di Lambeth, ku sabab wangunan anu heubeul pikeun pangwangunan Stasion London Bridge. Kings College London ngayakeun kuliah éksténsi munggaran pikeun awéwé.
  • 1923 - Kings Dental School diadegkeun minangka bagian ti Fakultas Kadokteran di Dénmark Hill. Rumah Sakit audsley dibuka minangka rumah sakit Déwan Kota London pikeun perawatan dini panyakit méntal akut.
  • 1913 - Rumah Sakit Kings College anu anyar, dibuka di Denmark Hill.
                                     

2. Kampus

Kings College London miboga lima kampus, nyaéta:

  • Kampus Waterloo, tempat ayana Florence Nightingale School of Nursing and Midwifery sarta fasilitas pikeun fakultas séjén.
  • Kampus Guys, tempat ayana Fakultas Biomédis jeung Ilmu Kaséhatan sarta Institut Kadokteran Gigi.
  • Kampus Dénmark Hill, tempat ayana Institut Psikiatri sarta nyadiakeun fasilitas pikeun Institut Kadokteran Gigi.
  • Kampus St. Thomas, perenahna di deukeut kampus Waterloo.
  • Kampus Strand, perenahna di beulah kalér Walungan Thames, tempat ayana Fakultas Seni jueng Humaniora.
                                     

3. Fakultas

Di Kings College London, aya salapan fakultas, nyaéta:

  • Fakultas Kadokteran
  • Fakultas Imu Sosial jeung Kawijakan Publik
  • Fakultas Hukum
  • Fakultas Biomédis jeung Ilmu Kaséhatan
  • Institut Psikiatri
  • Institut Kadokteran Gigi
  • Fakultas Seni jeung Humaniora
  • Fakultas Kaperawatan jeung Kabidanan
  • Fakultas Ilmu Fisika jeung Téknik