Back

ⓘ Stasion Karét



Stasion Karét
                                     

ⓘ Stasion Karét

Stasion Karét mangrupa stasion karéta api kelas III/leutik anu pererahna di Tanah Abang, Jakarta Pusat. Stasion anu pererahna dina kaluhuran +11 métér ieu kaasup tina Daérah Operasi I Jakarta jeung ngan ngalayanan ruteu KRL Commuter Line. Stasion ieu ramai dina isuk jeung poé sore sabab dina éta jalma balik ti kantor/sakola/kampus mararehna. Stasion ieu ogé ramai sabab stasion ieu disabudeureunna lobana kantor.

Stasion ieu miboga 2 jalur karéta api. Ka arah wétan stasion ieu, saacan Stasion Sudirman, aya Stasion Sudirman Baru BNI City anu ngan digunakeun pikeun KRL bandara.

                                     

1. Layanan karéta api

KRL Commuter Line

  • Yellow Line
  • Nambo branch, tujuan Nambo jeung tujuan Angké
  • Dépok branch, tujuan Dépok jeung tujuan Jatinegara
  • Bogor branch, tujuan Bogor jeung tujuan Jatinegara
  • Angké branch, tujuan Angké jeung tujuan Bogor
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →