Back

ⓘ Stasion Duri



Stasion Duri
                                     

ⓘ Stasion Duri

Stasion Duri mangrupa stasion karéta api kelas badag tipéu C anu pererahna di Jalan Duri Kalér, tepatna di wates antara Duri Kalér jeung Kali Anyar, Tambora, Jakarta Barat. Stasion ieu kaasup tina Daérah Operasi I Jakarta. Kaluhuran terakhir stasion ieu saméméh sakabéhna dihilangkeun nyaéta +4 m. Stasion ieu miboga jalur cabang nuju ka Tangerang.

Stasion ieu mangrupa stasion tungtungna keur KRL Commuter Line tujuan Tangerang nepi ka Duri. Stasion ieu miboga lima jalur karéta api. Jalur 1 digunakeun kalawan sepur péngkol pikeun KRL Yellow Line arah Angké jeung Jatinegara, sedangkeun jalur 2 mangrupa sepur lurus arah Tanahabang, Dépok, Nambo, jeung Bogor. Jalur 3 jeung 4 mangrupa eureunna pikeun KRL Railink Basoetta arah Sudirman Baru jeung Soekarno-Hatta sareng Jalur 5 mangrupa jalur tungtungna pikeun KRL Brown Line arah Tangerang.

Stasion ieu pererahna di permukiman penduduk anu padat. Di sabudeureun stasion aya loba pondok liar sareng padagang jalan anu ngajual barang jualanana. Saprak diusir dina Méi 2013, stasion ieu parantos diberesihan para padagang, meski sempet ngablokir jalur KRL anu ngakibatkeun jadwal KRL kagganggu.

Ti tanggal 20 Désémber 2018, KA Bandara Soekarno-Hatta geus ngalayanan panumpang di Stasion Duri.

                                     

1. Layanan karéta api

KRL bandara

ARS Bandara Soekarno-Hatta, tujuan Bandara Soekarno-Hatta sareng tujuan Manggarai

KRL Commuter Line

  • Dépok branch tujuan Depok jeung tujuan Jatinegara
  • Bogor branch tujuan Bogor jeung tujuan Jatinegara
  • Angké–Nambo branch tujuan Angké jeung tujuan Bogor, Dépok, jeung Nambo
  • Yellow Line
  • Brown Line Local/Express: ti jeung tujuan Tangerang
                                     

2. Jadwal karéta api

Ieu jadwal karéta api panumpang anu eureun di Stasion Duri per 1 Désémber 2019 sesuai Gapeka 2019.

ARS Bandara Soekarno-Hatta aya unggal 30 menit sakali sareng waktu eureunna rata-rata 5 menit

  • tujuan Bandara Soekarno-Hatta BST, miang mimiti jam 05.03 dugi ka anu terakhir jam 22.03
  • tujuan Manggarai MRI, miang mimiti jam 06.28 dugi ka anu terakhir jam 23.28
                                     

3. Insidén

  • Dina tanggal 13 April 2016, saurang lalaki kolot tewas ditabrak ku KRL Duri–Tangerang. Korban tewas di tempat jeung diuk di tengah rél.
  • Dina tanggal 28 April 2013, saurang nini tewas ditabrak ku KRL Bogor–Jatinegara. Korban tewas di tempat.
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →