Back

ⓘ Masjkur



                                     

ⓘ Masjkur

KH Masjkur nyaéta Menteri Agama di Indonésia taun 1947-1949 sareng taun 1953-1955. Anjeunna ogé jadi anggota DPRD Indonésia nalika taun 1956-1971 sareng anggota Déwan Penasihat Agung taun 1968.

                                     

1. Riwayat

Nya anjeunna ngalibatkeun perjuangan kamerdékaan anu kasohor salami taun-taun penjajahan Jepang di Indonésia, salaku anggota Badan Persiapan Investasi Indonésia. Masjkur ogé didaptarkeun salaku pangadeg Pembela Bangsa Peta-anu teras janten elemen tentara rakyat sareng TNI-sapanjang Java. Salami 10 Nopémber 1945, namina parantos muncul salaku pamimpin Barisan Sabilillah.

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →