Back

ⓘ Prakambrium



Prakambrium
                                     

ⓘ Prakambrium

Prakambrium mangrupa ngaran anu teu resmi pikeun éon ti waktu géologi anu saméméh éon Fanerozoikum ayeuna. Prakambrium dimimitian nalika Bumi ngawangun jeung réngsé dina awal periodé Kambrium. Kajadian anu dijelaskeun dina bagian saméméha mangrupa bagian tina sajarah pangheubeulna di Bumi, Hadéan. Tapi loba deui anu bakal datang dina Éra Prakambrium. Prinsip géologis anu dijelaskeun dina awal babab buku ieu pikeun nerapkeun sajarah géologis ieu dina jaman baheula.

Prakambrium ngumpulkeun ampir 90% tina sakabéh sajarah Bumi. éta dibagi kana tilu Éon: Hadéan, Arkéan, jeung Protérozoikum.

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →