Back

ⓘ SMP Negeri 2 Bandung




                                     

ⓘ SMP Negeri 2 Bandung

SMP Negeri 2 Bandung nyaéta salah sahiji Sakola Menengah Pertama anu aya di Kota Bandung. SMP Negeri 2 Bandung mibanda lokasi di Jalan Sumatera No. 42, Kecamatan Sumur Bandung, Kota Bandung.

                                     

1. Sajarah

SMP Negeri 2 Bandung diadegkeun taun 1948 dina ngaran Indofuropese Vereniging Kubbk School di Jalan Kalipah Apo. Wangunan SMP Negeri 2 Bandung kungsi pindah ka Jalan Kasatriaan, Jalan Papandayan, Jalan Babatan, terahir di Jalan Sumatera. Di taun 1950, ngaran Indofuropese Vereniging Kubbk School gentos jadi SMP Negeri 2 Bandung.

Wangunan SMPN 2 Bandung mangrupi wangunan tilas sakola Walanda, nyaéta Europeesche Lagere School anu diwangun taun 1913 ku Pemerintah Hindia Belanda. Kiwari, wangunan SMPN 2 Bandung disahkeun jadi salah sahiji Cagar Budaya Kota Bandung

                                     
  • Kedungwaru SMP Negeri 1 Gondang SMP Negeri 2 Gondang SMP Negeri 1 Ngantru SMP Negeri 2 Ngantru SMP Negeri 1 Bandung SMP Negeri 2 Bandung SMP Negeri 3 Bandung SMP
  • 1 CIKAMPEK 2. SMP NEGERI 2 CIKAMPEK 3. SMP NEGERI 1 KOTABARU 4. SMP NEGERI 2 KOTABARU DUKOBAR 5. SMP NEGERI 3 KOTABARU 6. SMP NEGERI 4 KOTABARU PAKOT
  • SD Negeri 2 Citamiang SD Negeri 1 Sinargalih SD Negeri 2 Sinargalih SD Negeri 1 Tegaldatar SD Negeri 2 Tegaldatar SD Negeri 3 Tegaldatar SD Negeri Pasirjambu
  • guru Kapala SD Negeri Mekarsari, Cileunyi Kabupatén Bandung tingkat SD Drs. Cece Hidayat, guru SMP Negeri 13 Kota Bandung tingkat SMP jeung Drs. Endan

Users also searched:

...
...
...