Back

ⓘ Taman Héwan Bandung




                                     

ⓘ Taman Héwan Bandung

Taman Héwan Bandung atanapi Pet Park mangrupa salah sahiji taman tématik di Kota Bandung anu ngagaduhan téma hewan. Taman ieu dibangun dina raraga kanggo nyumponan kabutuhan wargi Bandung, utamina komunitas atanapi penyayang héwan di Bandung.

                                     

1. Wangunan jeung Fasilitas

Taman ieu diwangun dina lahan 1.000 méter persegi, di sabudereun daérah Cilaki, Kota Bandung. Pangwangunan taman ieu diperkirakeun ngagaduhan sababaraha fasilitas keur husus kanggo héwan piaraan, sapertos trék jogging, alat ketangkasan héwan, nepi ka kandang héwan.

Users also searched:

...
...
...