Back

ⓘ Stasion Gang Sentiong



                                     

ⓘ Stasion Gang Sentiong

Stasion Gang Sentiong, atawa tiasa disebut Stasion Sentiong wungkul nyaéta stasion karéta api kelas III/leutik anu perenahna di parbatasan antara kacamatan Senén jeung Johar Baru, Jakarta Pusat. Stasion anu perenahna dina kaluhuran +7 m ieu kaasup tina Daérah Operasi I Jakarta jeung nglayanan rute KRL Commuter Line wungkul.

Stasion ieu ngadapatkeun ngaran ti jalan anu aya di sabudeureunna, nyaéta Jalan Kramat Sentiong anu bermuara ka Jalan Kramat Raya. Sentiong tina dialék Betawi hartina kuburan Cina. Stasion ieu miboga dua jalur karéta api wungkul.

                                     

1. Layanan karéta api

KRL Commuter Line

  • Bogor branch, ka Jatinegara jeung ka Bogor
  • Yellow Line
  • Depok branch, ka Jatinegara jeung ka Depok
  • Cikarang branch, ka Cikarang jeung ka Jakarta Kota via Pasar Senen
  • Blue Line
  • Bekasi branch, ka Bekasi jeung ka Jakarta Kota via Pasar Senen
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →