Back

ⓘ Stasion Kramat



Stasion Kramat
                                     

ⓘ Stasion Kramat

Stasion Kramat mangrupa stasion karéta api kelas III/leutik anu pererahna di Jalan Percetakan Negara III, Paséban, Senén, Jakarta Pusat, teu jauh ti Salemba Gang Tengah. Stasion anu pererahna dina kaluhuran +10 m ieu kaasup tina Daérah Operasi I Jakarta jeung nglayanan rute KRL Commuter Line wungkul.

Baheula di Stasion Kramat aya parcabangan jalur anu nuju ka Gudang Percetakan Negara di Salemba sareng stasion Salemba. Stasion ieu miboga dua jalur karéta api wungkul, sareng luas péron nyaéta 1.016 m² jeung hall luasna 122 m².

Sahubungan sareng rencana pikeun ningkatkeun layanan karéta api, Stasion Kramat geus ngalayanan lalampahan karéta api lokal per tanggal 26 oktober 2019. Karéta api lokal nyaéta Cilamaya Éksprés/Lokal PWK, Walahar Éksprés/Lokal PWK, jeung Jatiluhur/Lokal CKP. Pikeun ngadukung operasi karéta lokal, sababaraha rénovasi leutik sareng susunan jalur panumpang parantos dilaksanakeun.

                                     

1. Layanan karéta api

Lokal ekonomi AC

  • Walahar Éksprés/Lokal PWK, tujuan Purwakarta
  • Cilamaya Éksprés/Lokal PWK, tujuan Jakarta Tanjung Priuk
  • Jatiluhur/Lokal CKP, tujuan Jakarta Tanjung Priuk jeung tujuan Cikampék

KRL Commuter Line

  • Depok branch, ka Jatinegara jeung ka Depok
  • Bogor branch, ka Jatinegara jeung ka Bogor
  • Yellow Line
  • Bekasi branch, ka Bekasi jeung ka Jakarta Kota via Pasar Senen
  • Blue Line
  • Cikarang branch, ka Cikarang jeung ka Jakarta Kota via Pasar Senen
                                     

2. Jadwal karéta api

Berikut ieu nyaéta jadwal karéta api panumpang anu eureun di Stasion Kramat per 1 Desember 2019 Gapeka 2019.

Yén diinget, jadwal ieu pikeun ngabahas lalampahan karéta api non-KRL.

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →