Back

ⓘ Allianz Aréna




Allianz Aréna
                                     

ⓘ Allianz Aréna

Pikeun kagunaan séjén tina Stadion Allianz, tempo Stadion Allianz disambiguasi.

Allianz Aréna nyaéta stadion maén bal di München, Bayern, Jérman nu miboga kapasitas tempat diuk 75.000 jelema. Kasohor ku panél plastik ETFE di luarna, ieu stadion jadi stadion pangmimitina di dunya nu luarna bisa gonta-ganti warna. Pernahna di Wérner-Heisenberg-Allee 25 di sudut kalér séktor Schwabing-Freimann München dina Kerangas Fröttmaning, ieu stadion jadi stadion kadua panggedéna di Jérman saanggeus Wéstfalenstadion di Dortmund.

FC Bayern München geus maén patandingan imahna di Allianz Aréna ti mimiti usum 2005–06. Ieu klub saméméhna maén patandingan imahna di Stadion Olimpiade München ti 1972. 1860 München saméméhna miboga satengah bagéan di ieu stadion, tapi Bayern München meuli bagéanna saharga €11 juta dina April 2006. Pangaturan ngaboléhkeun 1860 Munich pikeun maén di ieu stadion, tapi tetep teu boga kapamilikanna nepi ka 2025. Tapi, dina Juli 2017, kontrak panambutan stadion diréngsékeun, nyababkeun Bayern München hiji-hijina pamaké ieu stadion.

                                     
  • Istana Nymphenburg, Englischer Garten, BMW Welt, Feldherrnhalle, jeung Allianz Aréna Lokasi Munich Munich Show map of Germany Munich Show map of Bavaria

Users also searched:

gasthof neuwirt garching,

...
...
...