Back

ⓘ Stasion Cilacap



Stasion Cilacap
                                     

ⓘ Stasion Cilacap

Stasion Cilacap mangrupa stasion karéta api kelas badag anu perenahna di Sidakaya, Cilacap Selatan, Cilacap. Stasion anu aya dina tingkat kaluhuran +8 m ieu mangrupa stasion karéta api pangkidulna di Daérah Operasi V Purwokerto jeung di Kabupatén Cilacap. Stasion ieu miboga lima jalur karéta api kalawan jalur 1 minangka sepur lurus, tapi ngan jalur 1-4 anu mindeng dipaké.

Stasion ieu mangrupa stasion terakhir di lintas Kroya-Maos-Cilacap. Sanajan kitu, ti kalér jalur masih kénéh aya jalur anu méngkol ka kulon, tuluy ka kalér, anu tungtungna eureun di aréa Palabuan Tanjung Intan.

Di deukeut stasion aya dipo lokomotip. Stasion ieu ogé jadi tempat parkir pikeun kereta api Purwojaya, karéta api Wijayakusuma, gerbong-gerbong avtur, sarta babaraha lokomotip disel hidrolik pikeun aktipitas langsir ka dépot Pertamina.

                                     

1. Layanan karéta api

Kelas éksekutip

Purwojaya régulér jeung tambahan, jurusan Kroya nyambung ka Jakarta

Kelas campuran

Wijayakusuma, jurusan Surabaya nyambung ka Banyuwangi éksekutip-ékonomi AC prémium

Barang

  • Angkutan Pupuk Sriwidjaja Palembang, jurusan Gombong, Ceper, jeung Maguwo
  • Angkutan BBM jenis avtur, jurusan Rewulu
                                     

2. Jadwal karéta api

Ieu jadwal karéta api panumpang anu eureun di Stasion Cilacap per 29 Méi 2019 revisi Gapeka 2017.

  • KA Régulér
  • PLB Tambahan
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →