Back

ⓘ Stasion Kasugihan



                                     

ⓘ Stasion Kasugihan

Stasion Kasugihan atawa Stasion Kesugihan nyaéta stasion karéta api kelas III/leutik anu perenahna di Kesugihan, Kesugihan, Cilacap. Stasion anu aya dina tingkat kaluhuran +9 m ieu kaasup ka Daérah Operasi V Purwokerto. Stasion ieu miboga tilu jalur kalawan jalur 2 minangka jalur lurus. Stasion ieu ngan ngalayanan pasilangan atawa pasusulan antar karéta api. Stasion ieu mangrupa stasion pacabangan jalur ti arah wétan ka Banjar atawa ka Cilacap.

Sanajan stasion ieu mangrupa stasion pacabangan, perenahna ieu stasion rada asup ka jalur cabang ka Cilacap, sedengkeun wésel cabangna aya di luar émplasemén stasion, anu dikendalikan ti stasion ieu.

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →