Back

★ Pangaweruh



                                               

Data mining

Data pertambangan, ogé katelah pangaweruh-pamanggih dina database, nyaéta watek néangan dina otomatis ti gudang data nu loba keur pola. Pikeun employ ieu, data pertambangan ngagunakeun téhnik pikeun komputer nu statistik jeung pola rekonstruksi. Data pertambangan geus dihartikeun salaku "nontrivial ékstraksi implisit, saméméhna teu dipikanyaho, jeung berpotensi dipake informasi ti data" Aya loba sah ngagunakeun data pertambangan. Contona, pangkalan resép ubar dicokot ku grup péople bisa dipaké pikeun manggihan kombinasi ubar jeung hiji ngarugikeun réactions. Saprak kombinasi bisa lumangsun ...

                                     

★ Pangaweruh

Pangaweruh nu hartina loba nu wates jeung gumantung kana konteksna, sanajan saperti pangaweruh leuwih raket patalina jeung sababaraha konsep saperti harti, informasi, paréntah, komunikasi, réprésentasi, diajar, jeung pikeun jadi mental.

                                     

1. Ihtisar. (Overview)

Pangaweruh nu béda jeung informasi informasi. Boh pangaweruh atawa informasi nu ngandung ungkara nu bener, tapi pangaweruh nu hartina informasi lamun ngabogaan tujuan atawa mngpaat. Philosopher, dipaké pangaweruh nu kaasup informasi patali ka inténsionalitas. Ulikan ngeunaan pangaweruh nu disebut épistémologi.

                                     

2. Rujukan. (References)

  • Goldman, Alvin I., "Diskriminasi jeung Perceptual Pangaweruh", Journal of Filsafat, 73.20 1976, 771-791.
  • Levi, Don S., "Nu Gettier Masalah, jeung Pasemon nu Sapuluh Koin", Filsafat, 70, 1995.
  • Lehrer, Keith, jeung Thomas, D. Paxon, Jr., "Pangaweruh: Undefeated Diyakinkeun Bener Kapercayaan", Journal of Filsafat, 66.8 1969, 225-237.
  • Hetherington, Stephen, "Sabenerna Nyaho", Nu Filosofis Quarterly Vol.48, No. 193 Oktober 1998.
  • Feldman, Richard, "An Dugaan Cacad di Gettier Counterexamples", Australasian Journal of Filsafat, 52 tina 1974: 68-69.
  • Gettier, Edmund, "Nyaeta Diyakinkeun Bener Kapercayaan Pangaweruh?", Analisis 23, 1963: 121-23.
  • Swain, Marshall, "Epistemic Defeasibility", American Filosofis Quarterly Vol.II, No.Kuring, Januari 1974.
  • Créath, Richard, "Induksi jeung Gettier Masalah", Filsafat jeung Phenomenological Reséarch, Vol.LII, No. 2, juni 1992.
                                     
  • . anu hartina surti, ngarti, atawa nyaho. Élmu pangaweruh bisa boga harti surti kana hiji pangaweruh sarta élmu sosial bisa boga harti nyaho masalah - masalah
  • dihartikeun minangka kultur dina basa Indonesia. Kabudayaan nyaéta sakabéh pangaweruh manusa salaku mahluk sosial nu digunakeun keur maham jeung ngainterpretasikeun
  • sagumpal getih Alloh ngajadikeun qolam minangka pakakas pikeun ngamekarkeun pangaweruh manusa narindak ngaleuwihan wates alatan ngarasa dirina sarwa cukup
  • leukeun sarta soson - soson dina widang élmu pangaweruh Para élmuwan bisa digawé dina widang élmu pangaweruh anu béda. Di dieu ditembongkeun sawatara conto:
  • wujud mutahir pangaweruh urang dina cara ngagabungkeun rupa - rupa sumberdaya pikeun ngahasilkeun produk nu dipikahayang jeung pangaweruh urang kana naon
  • pikiran, otak sarta kalakuan manusa. Psikologi ogé kakaitan jeung aplikasi pangaweruh éta dina anéka widang aktivitas manusa, kaasup masalah kahirupan sapopoé
  • Ngamekarkeun hasil panalungtikan élmu pangaweruh téknologi jeung seni boh tina segi kuantitas boh segi élmu pangaweruh téknologi jeung seni nu spesifik
  • pangumpulan, manipulasi sarta pangaturan data ku cara anu bisa nambahan pangaweruh nu narimana. Informasi salaku konsép, miboga rupa - rupa harti, mimiti ti
  • midasar panyakit. Patologi minangka cabang élmu pangaweruh saterusna ngawangun dasar pamikiran élmu pangaweruh di satukangeun prakték médis. The primary goal
  • bacaan Al Qur an tur tumut ajaranna. Eusi pokok ieu surat, di antarana: Pangaweruh Nabi Muhammad Saw tumali jeung jin ti Alloh. Jin aya nu iman ka Alloh
  • Sangsakerta: Sanātana Dharma Kabeneran anu Langgeng atawa Vaidika Dharma Pangaweruh ngeunaan Kabeneran nyaéta sahiji ageman anu asalna ti anak buana India


                                     
  • Énsiklopédi nyaéta kompendium tinulis pangaweruh manusa. Istilah éta asalna tina kecap Basa Yunani εγκύκλιος παιδεία, enkyklios paideia in a circle of
  • pamekaran daérah jeung nasional. pamérédih lahan gawé. Kamekaran élmu pangaweruh téknologi, jeung seni. Agama Dinamika kamekaran global. Beungkeutan persatuan
  • ruang anu mibanda fungsi minangka tempat peserta didik ngadongkar élmu pangaweruh sarta ngaronjatkeun kaahlian ngaliwatan prakték, latihan, panalungtikan
  • dina buku lain basa sapopoé sastra, buku suci tina Hindu, buku élmu pangaweruh buku, pustaka, paririmbon  ngandung ramalan, naktu, jsb. jeung nulis
  • saukur jadi konsumén élmu pangaweruh tapi ogé mampuh jadi produsén pamikiran jeung karya tulis dina widang élmu pangaweruh Utamana sanggeus ngaréngsékeun
  • Statistika mangrupa élmu jeung prakték ngeunaan ngembangkeun pangaweruh manusa ku jalan ngagunakeun data émpiris, dumasar kana tiori statistika nu mangrupa
  • Linguistik mangrupa elmu pangaweruh nu ngulik jeung medar basa, selang surupna, asal - muasalna, parobaham, katut kamekaranana.
  • mangrupa bagian tina hiji populasi anu ditalungtik sabenerna. Dina elmu pangaweruh praktis, urang merlukeun yén sampel dipilih ku rupa - rupa cara supaya méré
  • éksposisi nyaéta karangan anu ngajéntrékeun sajumlah pangaweruh atawa informasi jeung pangaweruh anu sajelas - jelasna. Karangan arguméntasi nyaéta karangan
  • ditilik tina jihat nu béda - béda ogé. Tina jihat médis, ieu ngawengku pangaweruh ngeunaan wujud sabenerna, posisi, ukuran, jeung hubungan antara rupa - rupa
  • kamekaran élmu falsafah, fisika, matématika, pulitik, pamaréntahan jeung pangaweruh alam. Aristoteles lahir di Stagira Chalcidice, Thracia, Yunani taun 384
                                     
  • hiji pangaweruh nu leuwih jero ngeunaan hiji kajadian, paripolah, tiori, jeung hukum, sarta muka lolongkrang keur panerapan praktis tina pangaweruh éta
  • kalawan sistem zonasi anu dimangpaatkeun pikeun tujuan panalungtikan, élmu pangaweruh atikan, budaya, pariwisata, jeung rékréasi. Taman nasional mangrupa salah
  • Filsafat élmu Pangaweruh phylosophy of science nyaéta bagéan tina filsafat nu sacara husus ngomongkeun ngeunaan sifat jeung hakékat, asumsi jeung implikasi
  • nyaéta hiji téhnik nu dipaké pikeun nangtukeun umur bahan dumasar kana pangaweruh laju uray isotop alami jeung kandunganana kiwari. Aya sababaraha métode
  • aplikasi élmu pikeun nedunan pangabutuh manusa. Ieu kacumponan ku ayana pangaweruh matematik, jeung pangalaman praktis nu diterapkeun kana rancang barang
  • datang jeung logos, kécap - kécap, élmu pangaweruh Sacara umum fénoménologi bisa di sébut ogé élmu pangaweruh ngeunaan gejala - gejala, dipaténtangkeun
  • ampir di sakabéh wewengkon ieu sumebar pondok pasantrén nu ngajarkeun pangaweruh agama Islam, malah mah geus medalkeun inohong - inohong, kayaning inohong
  • téh ti Radén Saléh nu dibikeun ka Masyarakat Batavia pikeun Seni jeung Pangaweruh BGKW Disebutkeun yén nu nulis ieu naskah nyaéta Kyai Raga, nu tapa

Users also searched:

Pangaweruh, pangaweruh,

...

Encyclopedic dictionary

Translation

Kelas karakter overwatch Taya Bonus deposit.

Ulah nyieun kasalahan tina jumping kana kasino game duit nyata tanpa pangaweruh ditangtoskeun jeung skill! Aturan, Fitur, sarta Setélan Tujuan Pontoon. Pontoon Blackjack 1210 No deposit Bonus Kasino di bWin. Возможно, вы имели в виду:. Ngabantosan anjeun, naha mangtaun Elo, ngawangun pangaweruh kaulinan, atanapi ngan sacara umum ningkatkeun kaahlian anjeun sacara umum.





...
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →