Back

ⓘ Stasion Kréték



Stasion Kréték
                                     

ⓘ Stasion Kréték

Stasion Kréték nyaéta stasion karéta api kelas III/leutik anu perenahna di Taraban, Paguyangan, Brebes. Stasion anu aya dina tingkat kaluhuran +156 m ieu kaasup ka Daérah Operasi V Purwokerto. Stasion ieu miboga opat jalur kalawan jalur 2 jeung 3 minangka jalur lurus.

Sabada diwangunna jalur ganda di lintas Prupuk-Purwokerto, tata letak stasiun ieu dirobah, anu matak kiwari stasion ieu miboga opat jalur karéta api kalawan jalur 2 jeung 3 minangka sepur lurus. Euweuh karéta api anu eureun di stasion ieu, iwal ti mun aya pasusulan antar karéta api.

Mimiti 2 Nopémber 2015 stasion ieu jadi titik kaberangkatan karéta api barang angkutan Semén STAR/Semén Bima jurusan Stasion Klari di Kabupatén Karawang, Jawa Kulon.

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →