Back

ⓘ Stasion Ciledug




Stasion Ciledug
                                     

ⓘ Stasion Ciledug

Stasion Ciledug nyaéta stasion karéta api kelas II anu perenahna di Ciledug Lor, Ciledug, Cirebon. Stasion anu aya dina tingkat kaluhuran +16 m ieu kaasup ka Daérah Operasi III Cirebon. Stasion ieu miboga opat jalur kalawan jalur 2 jeung 3 minangka jalur lurus. Stasion ieu mangrupa stasion pangwétanna di Jawa Kulon di pétak jalur karéta api Cirebon-Prupuk. Stasion ieu ogé mangrupa stasion pangkidulna di Kabupatén Cirebon.

Sabada diwangunna jalur ganda di lintas Cirebon–Prupuk, tata letak stasiun ieu dirobah, anu matak kiwari stasion ieu miboga opat jalur karéta api kalawan jalur 2 jeung 3 minangka sepur lurus. Euweuh karéta api anu eureun di stasion ieu, iwal ti mun aya pasusulan antar karéta api.

Di antara stasion ieu jeung Stasion Sindanglaut, aya Stasion Karangsuwung anu geus teu aktip lantaran dioperasikeunna jalur ganda, sedengkeun di antara stasion ieu jeung Stasion Ketanggungan, aya Stasion Ketanggungan Barat anu non-aktip alatan alesan nu sarua.

                                     

1. Layanan karéta api

Kelas campuran

Sawunggalih jadwal isuk-isuk, jurusan Jakarta liwat Cirebon sarta jurusan Kutoarjo liwat Purwokerto éksekutip-ékonomi AC prémium

Kelas ékonomi AC plus

  • Gajah Wong, jurusan Jakarta liwat Cirebon jeung jurusan Yogyakarta liwat Purwokerto
  • Bogowonto, jurusan Jakarta liwat Cirebon jeung jurusan Yogyakarta liwat Purwokerto kadang ditambahan kelas éksekutip

Kelas ékonomi AC

  • Bengawan, jurusan Jakarta liwat Cirebon
  • Gaya Baru Malam Selatan, jurusan Jakarta liwat Cirebon jeung jurusan Surabaya liwat Purwokerto-Yogyakarta-Solo-Madiun-Jombang
                                     
  • Stasion Padalarang Kodeu: PDL nyaéta hiji stasion karéta anu perenahna di Jalan Cihaliwung Kertamulya, Padalarang, Bandung Kulon. Stasion nu aya di
  • Stasion Bogor BOO - nalika jaman kolonial Belanda ngaranna Station Buitenzorg - Aksara Sunda: ᮞ ᮒᮞ ᮇᮔ ᮘ ᮌ Stasion Bogor nyaéta stasion karéta api
  • Sukabumi. Stasion anu luhurna 584 méter ieu mangrupa stasion pangkidulna di Daérah Operasi I Jakarta. Stasion ieu jeung Stasion Cisaat, mangrupa stasion pangluhurna
  • Stasion Jakarta Kota JAKK Aksara Sunda Baku: ᮞ ᮒᮞ ᮇᮔ ᮏᮊ ᮒ ᮊ ᮒ nyaéta stasion karéta api kelas badag tipeu A anu perenahna di Kalurahan Pinangsia
  • Stasion Bandung BD atawa Stasion Hall Aksara Sunda: ᮞ ᮒᮞ ᮇᮔ ᮘᮔ ᮓ nyaéta stasion karéta api kelas badag tipeu A anu perenahna di Kebonjeruk, Andir
  • Stasion Cikampék CKP Aksara Sunda Baku: ᮞ ᮒᮞ ᮇᮔ ᮎ ᮊᮙ ᮕ ᮊ nyaéta stasion karéta api kelas badag tipeu B anu perenahna di Cikampék Kota, Cikampék
  • Stasion Kiaracondong KAC atawa Stasion Kircon Aksara Sunda: ᮞ ᮒᮞ ᮇᮔ ᮊ ᮃᮛᮎ ᮔ ᮓ nyaéta stasion karéta api kelas badag tipeu C di Kota Bandung, lengkepna
  • Stasion Manggarai MRI Aksara Sunda: ᮞ ᮒᮞ ᮇᮔ ᮙ ᮌᮛᮄ nyaéta stasion karéta api kelas badag tipeu A anu perenahna di Manggarai, Tebet, Jakarta Kidul
  • Stasion Tanahabang THB Aksara Sunda Baku: ᮞ ᮒᮞ ᮇᮔ ᮒᮔᮠᮘ mangrupa stasion karéta api kelas badag tipeu B anu pererahna di Kampung Bali, Tanah Abang
  • Stasion Gambir GMR Aksara Sunda Baku: ᮞ ᮒᮞ ᮇᮔ ᮌᮙ ᮘ nyaéta stasion karéta api kelas badag tipeu A anu perenahna di Gambir, Gambir, Jakarta Pusat

Users also searched:

...