Back

ⓘ Stasion Arjawinangun



Stasion Arjawinangun
                                     

ⓘ Stasion Arjawinangun

Stasion Arjawinangun nyaéta stasion karéta api kelas II anu perenahna di Jungjang, Arjawinangun, Cirebon. Stasion anu aya dina tingkat kaluhuran +8 m ieu kaasup ka Daérah Operasi III Cirebon. Stasion ieu miboga lima jalur kalawan jalur 2 jeung 3 minangka jalur lurus.

Ti saprak pangwangunan jalur ganda di taun 2002-2003, stasion ieu miboga 5 jalur. Jalur 5 dipaké pikeun bongkar muat angkutan semén atawa kricak.

Di beulah kalér stasion ieu, saacan Stasion Kertasemaya, aya Stasion Kaliwedi anu geus teu aktip ti saprak diresmikeunna jalur ganda Cikampék-Cirebon.

                                     

1. Layanan karéta api

Kelas campuran éksekutif-ékonomi AC plus

  • Tegal Bahari, jurusan Jakarta ngan jadwal isuk-isuk, KA 61
  • Cirebon Éksprés, jurusan Cirebon ngan jadwal beurang, KA 68

Kelas ekonomi AC

Tegal Éksprés, jurusan Jakarta jeung jurusan Tegal

Barang

Karéta api Indocement, jurusan Purwokerto, Solo-Brambanan, Karangtalun, sarta Semarang

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →