Back

ⓘ Stasion Arjawinangun




Stasion Arjawinangun
                                     

ⓘ Stasion Arjawinangun

Stasion Arjawinangun nyaéta stasion karéta api kelas II anu perenahna di Jungjang, Arjawinangun, Cirebon. Stasion anu aya dina tingkat kaluhuran +8 m ieu kaasup ka Daérah Operasi III Cirebon. Stasion ieu miboga lima jalur kalawan jalur 2 jeung 3 minangka jalur lurus.

Ti saprak pangwangunan jalur ganda di taun 2002-2003, stasion ieu miboga 5 jalur. Jalur 5 dipaké pikeun bongkar muat angkutan semén atawa kricak.

Di beulah kalér stasion ieu, saacan Stasion Kertasemaya, aya Stasion Kaliwedi anu geus teu aktip ti saprak diresmikeunna jalur ganda Cikampék-Cirebon.

                                     

1. Layanan karéta api

Kelas campuran éksekutif-ékonomi AC plus

  • Tegal Bahari, jurusan Jakarta ngan jadwal isuk-isuk, KA 61
  • Cirebon Éksprés, jurusan Cirebon ngan jadwal beurang, KA 68

Kelas ekonomi AC

Tegal Éksprés, jurusan Jakarta jeung jurusan Tegal

Barang

Karéta api Indocement, jurusan Purwokerto, Solo-Brambanan, Karangtalun, sarta Semarang

                                     
  • Stasion Bogor BOO - nalika jaman kolonial Belanda ngaranna Station Buitenzorg - Aksara Sunda: ᮞ ᮒᮞ ᮇᮔ ᮘ ᮌ Stasion Bogor nyaéta stasion karéta api
  • Sukabumi. Stasion anu luhurna 584 méter ieu mangrupa stasion pangkidulna di Daérah Operasi I Jakarta. Stasion ieu jeung Stasion Cisaat, mangrupa stasion pangluhurna
  • Stasion Jakarta Kota JAKK Aksara Sunda Baku: ᮞ ᮒᮞ ᮇᮔ ᮏᮊ ᮒ ᮊ ᮒ nyaéta stasion karéta api kelas badag tipeu A anu perenahna di Kalurahan Pinangsia
  • Stasion Bandung BD atawa Stasion Hall Aksara Sunda: ᮞ ᮒᮞ ᮇᮔ ᮘᮔ ᮓ nyaéta stasion karéta api kelas badag tipeu A anu perenahna di Kebonjeruk, Andir
  • Stasion Cikampék CKP Aksara Sunda Baku: ᮞ ᮒᮞ ᮇᮔ ᮎ ᮊᮙ ᮕ ᮊ nyaéta stasion karéta api kelas badag tipeu B anu perenahna di Cikampék Kota, Cikampék
  • Stasion Kiaracondong KAC atawa Stasion Kircon Aksara Sunda: ᮞ ᮒᮞ ᮇᮔ ᮊ ᮃᮛᮎ ᮔ ᮓ nyaéta stasion karéta api kelas badag tipeu C di Kota Bandung, lengkepna
  • Stasion Manggarai MRI Aksara Sunda: ᮞ ᮒᮞ ᮇᮔ ᮙ ᮌᮛᮄ nyaéta stasion karéta api kelas badag tipeu A anu perenahna di Manggarai, Tebet, Jakarta Kidul
  • Stasion Gambir GMR Aksara Sunda Baku: ᮞ ᮒᮞ ᮇᮔ ᮌᮙ ᮘ nyaéta stasion karéta api kelas badag tipeu A anu perenahna di Gambir, Gambir, Jakarta Pusat
  • Stasion Jatinegara JNG Aksara Sunda: ᮞ ᮒᮞ ᮇᮔ ᮏᮒ ᮔ ᮌᮛ nyaéta stasion karéta api kelas badag tipeu A anu perenahna di wates antara Jatinegara jeung
  • Stasion Banjar BJR nyaéta stasion karéta api kelas I anu perenahna di Hegarsari, Pataruman, Kota Banjar. Stasion anu luhurna 32 meter ieu mangrupa stasion
  • Stasion Bekasi BKS Aksara Sunda: ᮞ ᮒᮞ ᮇᮔ ᮘ ᮊᮞ nyaéta stasion karéta api kelas badag tipeu C anu perenahna di Jl. H. Juanda, Kota Bekasi. Stasion
  • Stasion Tanjung Priuk atawa bisa disebut ogé Stasion Tanjung Priok TPK Aksara Sunda Baku: ᮞ ᮒᮞ ᮇᮔ ᮒᮔ ᮏ ᮕ ᮅᮊ nyaéta stasion karéta api kelas II

Users also searched:

...