Back

★ Matematika



                                               

Produk (matematika)

Dina matematika, produk nyaeta hasil ngalikeun, atawa babasan nu nangtukeun faktor jadi dikalikeun. Urutan nu nyata atawa kompléks nomer anu dikalikeun boga béaring dina produk, ieu katelah commutative hukum kakalian. Lamun matrices atawa anggota tina rupa-rupa séjén associative algebras anu dikalikeun, produk biasana gumantung kana runtuyan faktor, dina basa sejen, kakalian matrix, sarta multiplications di jalma séjén algebras, nu non-commutative. Sababaraha produk nu dianggap dina matematika: Nu pointwise produk dua fungsi. Nu cartesian produk susunan. Pikeun umum tréatment, nempo katego ...

                                               

Fungsi karakteristik

Sababaraha ahli matematika pamakéan istilah fungsi karakteristik nu sarua jeung "fungsi indikator". Nyaéta indikator fungsi sawaréh Hiji susunan B, fungsi jeung domain B, nu nilai 1 di éach titik dina Hiji jeung 0 di éach ti titik nu aya dina B tapi teu di A. Dina tiori probabiliti, ciri fungsi nu mana wae nu probability distribution dina nyata baris dibikeun ku nuturkeun rumus di handap, mana X nyaéta nu mana wae nu variabel random nu mibanda sebaran dina patarosan ieu: φ X t = E ⁡ e i t X = ∫ Ω e i t x d F x = ∫ − ∞ ∞ f x e i t x d x. {\displaystyle \varphi _{X}t=\operatorname {E} \lefte ...

Matematika
                                     

★ Matematika

Matématika téh élmu nu museurkeun dirina dina konsep-konsep nu jenis kuantitas, struktur, ruang, jeung parobahan, jeung ieu téh hiji widang akademik maluruhna. Loba filsuf percaya anu nyebutkeun yén matématika téh "élmu nu ngahasilkeun kacindekan nu diperlukeun". A praktisi matématika séjénna nyebutkeun yén matématika téh élmu ngeunaan pola, jeung aya deui pikeun manggihan atawa nalungtik pola-pola anu aya dina jumlah badag, rohangan, élmu, komputer, katerangan nu abstrak, atawa cara anu pangalusna ayana. Aya ngéksplorasi konsép-konsép ieu dirumuskeun konjéktur-konjéktur atawa teori-teori anyar jeung mengkuhkeun nyaéta henteuna hiji cara déduksi ajeg tina pilihan aksioma jeung harti nu jelas tur merenah.

Ku cara abstraksi jeung nalar logis, matematika kabangun tina ngitung, nu ukur, jeung diajar tina bentuk: bentuk sitematis jeung usikna banda-banda fisik objék. Pangaweruh tur pamakéan matématika dasar geus lila jadi hal anu inhéren sarta ngahiji dina kahirupan, boh kahirupan saurang atawa kelompok. Prosés ieu ngan idé-idé dasar penampilan dina téks-téks matématis tina asal kuna Mesir, Mésopotamia, India kuna, Cina kuna, jeung Yunani kuna. Argumén ajeg nempo tulisan dina formal sistem Unsur. Matematika terus thrive najan rada di kawilang di: fitful disambungkeun ka Sajarah dina abad ka-16, harita inovasi dina matematika makmur jeung timuan-timuan elmu, nu nyababkeun panalungtikan geus terus nepi ka jaman kiwari.

Ayeuna, matématika téh dipaké dina rupa-rupa widang sakuliah dunya, élmu alam, rékayasa, ubar, sarta élmu sosial contona ékonomi. Matématika terapan dina widang ieu, kumaha oge, eta bisa jadi ngilhamkeun timuan-timuan anyar matématis jeung kadang nyababkeun perkembangan hiji widang nu anyar pisan. Teu aya fokus pikeun usahana dina matematika anu murni nu di kahiji, tanpa mertimbangkeun terapkeuneunana kapanggih aya sok kaayaan nu bisa jadi diterapkeun.

                                     

1. Rujukan. (References)

Kecap matematika yunani waktu: yunani dipiharep atawa lengkep alesan, tapi eta asalna tina basa yunani kuna μάθημα máthēma, anu hartina diajar, nalungtik, sains, anu saterusna boga harti nu ngaheureutan sarta "theorems", saprak di jaman klasik kénéh. Kecap anu nyaéta μαθηματικός mathēmatikós, nu hartina hal anu pakait jeung diajar, atawa studious, anu sigana datang ka boga harti matématis dina: matematik. Harti husus lainna μαθηματικὴ τέχνη mathēmatikḗ tékhnē, dina basa Latin ars ieu ngabogaan, nu hartina seni matématis.

Dina basa inggris, mathematics mangrupa kecap barang kecap barang hiji, eta mindeng disingget jadi Amérika Kalér, math atawa maths. Mun ceuk barudak sakola urang, matématika téh sok disebut ogé maté.

                                     

2. Tinjauan jeung sajarah nagara. (An overview and history of the country)

Kanggo inpo nu leuwih lengkep, tempo artikel sajarah matematik.

Disiplin matematika nyelengceng tina kabutuh nyieun rupa-rupa itungan dina widang anyar ka rigorous ulikan / usaha, pikeun ngukur taneuh jeung ka ngira-ngira kajadian-kajadian kateupastian. Tilu kaperluan ieu bisa jadi kasarna patali jeung rupa-rupa bagbagan matematik nu lega nyaéta ulikan struktur, rohangan ka rohangan, jeung parobahan.

Ulikan struktur dimimitian ku nomer, kahiji hiji pikeun mikawanoh alam nomer jeung nu wilangan buleud jeung operasi aritmatikna, nu dicirikeun dina arithmetic dasar. Sipat jumlah leuwih jero nu diulik dina theory nomer. Panalungtikan dina metoda-metoda keur ngudar / ngajawab persamaan bakal nyieun eta kana widang aljabar abstrak, nyaeta, dina séjén, ngulik rings jeung fields, struktur nu ngajabarkeun sifat-sifat nu dipibanda ku hiji lengkah salajengna abstraksi di umum. Nu fisik penting konsép vektor, digeneralisasi ka rohangan vektor jeung diajarkeun dina aljabar linier, milik dua cabang tina struktur jeung rohangan.

Ulikan ngeunaan rohangan dimimitian ku géometri, kahiji géométri dina formal sistem jeung trigonométri di rohangan tilu diménsi, tapi ieu saterusna dijieun umum ulikan non-Euclidean geometries nu boga pangaruh tina general relativity. Sababaraha masalah palasik ngeunaan hiji pangawasa jeung kompas constructions pamustunganana bisa dijawab, jeung Galois teori. Widang album ngeunaan differential geometry jeung aljabar geometry gumelar geometry ka arah nu rada beda: differential geometry nurutkeun konsép fungsi, nu serat bundles, turunan, smoothness, jeung arah, sedengkeun aljabar geometry survey wangun geometri anu dijieun ti waleran sasaruaan pikeun persamaan pikeun grup polynomial. Group theory of solusi pikeun unggal konsép simétri dina abstrak jeung méré no antra ulikan rohangan jeung ulikan struktur. Topology tumbu ka ulikan rohangan jeung ulikan parobahan sarta ku kituna nekenkeun kana konsep continuity.

Bisa ngarti jeung nerangkeun parobahan dina kuantitas nu ngan hiji téma pikeun élmu alam. Kalkulus mangrupakeun salah sahiji alat anu bisa ngajelaskeun eta perkara. Konsep nu pikeun nerangkeun parobahan tina variabel nyaéta konsép tina hiji fungsi. Loba masalah anu bisa diterangkeun ku alam hubungan antara kuantitas jeung laju parobahannana, métodeu pikeun ngajawab pertanyaan ieu di ulik dina widang differential persamaan. Jumlah nu dipaké pikeun ngagambarkeun kelestarian tina kuantitas televisi nomer ka real wilangan, ulikan sacara saksama ngeunaan alam jumlah réal jeung fungsi ngabogaan nilai réal disebut analisis nyata. Ku sababaraha alesan, jumlah réal perlu dilegakeun struktur numbernu di ulik dina widang kompléks analisis. Analisis fungsional nekenkeun masalah kanatypically laju parobahan-dimensi rohangan fungsi, nu nyadiakeun dasar pikeun mékanika kuantum dina antaran unggal séjén. Loba kajadian di alam bisa digambarkeun ku dynamical sistem, jeung chaos theory poéna jeung sistem nu anjeun ogé bisa mengpar tina polah nu diperlukeun.

Jeung tujuan maksud jeung solusi pikeun unggal di dasar matematika, widang teori susunan, logika matematik jeung téori model dimekarkeun.

Nalikakomputer mimiti kapanggih, sababaraha konsep sains nu dikembangkeun ku matematikawan, anu méré lahir ka sawah itungan teori, tiori itungan kompléks, tiori informasi jeung tiori informasi algoritma. A loba pamasalahan anu taliti dina widang murni élmu komputer. Matematik Diskrit nyaeta ngaran anu diperlukeun dina widang matematika anu dipake dina élmu komputer. Salah sahiji anu pang penting dina widang matematika matematik statistik, nu make tina téori probabilitas nyaéta pikeun jadi hiji alat anu sanggup pikeun ngagambarkeun, nganalisis jeung prediksi lumangsungna kajadian nu bakal tumiba. Hal ieu dipaké ku ampir sadaya élmu alam. analisis jumlah nalitimétodeuanu efisien mecahkeunmeupeuskeun rupa-rupa masalah matematika sacara numerik nu make tina komputer nu error cacah ogé dipertimabangkeun.

                                     

3. Poko-matematika. (Subject-mathematics)

Di handap ieu daptar nu ilaharna gede teuing jeung jejer nu ngagambarkeun nu mana wae sawangan organisasional matematik.

Matematik jeung widang séjénna. (Of mathematics and other fields)

Matematik jeung arsitéktur -- Matematik jeung atikan -- Mathematics of musical scales
                                     

3.1. Poko-matematika. Kuantitas. (Quantity)

Sacara umum, jejer jeung pamendak némbongkeun ukuran-ukuran nangtukeun ukuran wilangan atawa diatur, atawa cara-cara pikeun manggihan pangukuran kasalahan nu sarua.

Wilangan -- Wilangan natural -- Pi -- Integers -- Wilangan rasional -- Wilangan real -- Wilangan kompléks -- Wilangan hiperkompléks -- Quaternions -- Octonions -- Sedenions -- Hyperreal numbers -- Surreal numbers -- Ordinal numbers -- Cardinal numbers -- p -adic numbers -- Integer sequences -- Konstanta matematiks -- Number names -- Infinity -- Base
                                     

3.2. Poko-matematika. Parobahan. (Change)

Jejer-jejer di handap méré jalan pikeun ngukur parobahan dina rumus matematis jeung parobahan antarwilangan.

Aritatik -- Kalkulus -- Kalkulus véktor -- Analisis -- Differential equations -- Sistem dinamis jeung chaos theory -- Béréndélan rumus
                                     

3.3. Poko-matematika. Imah. (Home)

Jejer ieu condong pikeun ngitung a more visual approach to mathematics than others.

Topology -- Geometry -- Trigonometry -- Algebraic geometry -- Differential geometry -- Differential topology -- Algebraic topology -- Linear algebra -- Fractal geometry
                                     

3.4. Poko-matematika. Matematika Diskrit. (Discrete Mathematics)

Saperti jejer déal jeung cabang matematik jeung objék nu ngan bisa nyokot dina husus, dipisahkeun nilai.

Combinatorics -- Naive set theory -- Probability -- Theory of computation -- Finite mathematics -- Cryptography -- Graph theory -- Game theory
                                     

3.5. Poko-matematika. Matematika. (Country)

Widang di handap nerapkeun pangaweruh matematik dina masalah-masalah kahirupan nyata.

Mékanik -- Analisis numeris -- Optimization -- Probability -- Statistik -- Financial mathematics
                                     

3.6. Poko-matematika. The Famous theorems jeung conjectures. (The Famous theorems and conjectures)

Ieu théorems geus kabetot matematikawan jeung non-matematikawan sapuk.

Fermats last theorem -- Goldbachs conjecture -- Twin Prime Conjecture -- Gödels incompleteness theorems -- Poincaré conjecture -- Cantors diagonal argument -- -- Four color theorem -- Zorns lemma -- Eulers identity -- Scholz Conjecture -- Church-Turing thesis
                                     

3.7. Poko-matematika. Important theorems

Ieu théorems nu geus robah the face of mathematics throughout history.

Riemann hypothesis -- Continuum hypothesis -- P=NP -- Pythagorean theorem -- Central limit theorem -- Fundamental theorem of calculus -- Fundamental theorem of algebra -- Fundamental theorem of arithmetic --Fundamental theorem of projective geometry -- classification theorems of surfaces -- Gauss-Bonnet theorem
                                     

3.8. Poko-matematika. Yayasan jeung métode. (The foundation of the method)

Saperti jejer nu deukeut ka matematik, jeung nu pangaruh tina cara matematikawan ulikan poko maranéhanana.

Philosophy of mathematics -- Mathematical intuitionism -- Mathematical constructivism -- Foundations of mathematics -- Set theory -- Symbolic logic -- Model theory -- Category theory -- Theorem-proving -- Logic -- Reverse Mathematics -- Table of mathematical symbols
                                     

3.9. Poko-matematika. Sajarah matematik. (The history of mathematics)

Sajarah matematik -- Timeline of mathematics -- Matematikawan -- Fields medal -- Abel Prize -- Millennium Prize Problems Clay Math Prize -- International Mathematical Union -- Mathematics competitions -- Lateral thinking
                                     

3.10. Poko-matematika. Matematik jeung widang séjénna. (Of mathematics and other fields)

Matematik jeung arsitéktur -- Matematik jeung atikan -- Mathematics of musical scales
                                     

4. Pakakas matematik. (The tools of mathematics)

Kolot:

  • Mental itungan. (Mental calculation)
  • "Foreword".
  • Napiers tulang, Aturan Slide.
  • Abacus.

New:

  • Software ieu analisis statistik.
  • Komputer aljabar sistem listing.
  • RUJUKAN. (REFERENCES)
  • Basa Programming. (Programming Language)
  • Kalkulator sarta komputer. (Calculators and computers)
  • SAS.
  • Internet nyaéta hiji notasi shorthand.
                                     

5. Tanda petik. (Quotes)

Ngarujuk ka axiomatic method, where certain properties of an disebutkeun teu dipikanyaho struktur nu dianggap, jeung nu konsékuansi theréof anu saterusna logis derived, Bertrand Russell said:

Mathematics may be defined as the subject in which we never know what we are talking about, nor whether what we are saying is true.

This may explain why John Von Neumann once said:

In mathematics you dont understand things. You just get used to them.

Ngeunaan béauty of Mathematics, Bertrand Russell said in Study of Mathematics:

Mathematics, rightly viewed, possesses not only truth, but supreme beauty -- a beauty cold and austere, like that of sculpture, without appeal to any part of our weaker nature, without the gorgeous trappings of painting or music, yet sublimely pure, and capable of a stern perfection such as only the greatest art can show. The true spirit of delight, the exaltation, the sense of being more than Man, which is the touchstone of the highest excellence, is to be found in mathematics as surely as poetry.

Elucidating the simétri antara créative, jeung logis aspék of mathematics, W. S. Anglin observed in Mathematics and History:

Mathematics is not a careful march down a well-cleared highway, but a journey into a strange wilderness, where the explorers often get lost. Rigour should be a signal to the historian that the maps have been made, and the real explorers have gone elsewhere.


                                     

6. Daftar pustaka. (Bibliography)

  • Sato s, M., Mathematical Panginten ti Baheula nepi ka Kali Modern, 1973.
  • Sadikin, Philip J. jeung Hersh, Rubin, jeung Matematik Pangalaman. Birkhäuser, Boston, Mass., Taun 1980-an. A lemah lembut bubuka nepi ka world of mathematics.
  • Courant, jeung R. H. Robbins, Naon Matematika? 1941.
  • Hazewinkel, Michiel, ed., Encyclopaedia of Matematika. Kluwer Academic Penerbit Dina Taun 2000. Vérsi panarjamahan Matematik Soviet encyclopedia, nu dimekarkeun dina sapuluh jilid, karya paling lengkep jeung pangmundelna. Ogé sadia di rupa jeung dina CD-ROM.
  • Gullberg, Jan, Mathematics--Ti Kalahiran Nomer. W. W. Norton, 1996. Tinjauan tina matematik énsiklopédis nu ngécéskeun pamakéan basa sunda salaku mungkin sarta pohara basajan.
                                     

7. Tumbu luar. (External links)

  • Stefanov, Max: buku Teks dina Matematika. A list of free online buku teks jeung catetan kuliah dina matematika.
  • Planet Math. It is An online encyclopedia of math nu dina konstruksi, focusing on modern mathematics. Uses the GFDL license, allowing file bursa jeung Artikel. Uses TeX markup.
  • Bogomolny, Alexander: Interactive Mathematics Miscellany and Puzzles. A huge collection of articles on various math topics with more than 400 illustrated with Java applet.
  • A mathematical thesaurus dijaga ku NRICH project at the University of Cambridge UK, Ngahubungkeun Matematika.
  • Teori Set A site and a language, that formalize math from its yayasan.
  • Weisstein, Eric et al.: World of Mathematics. It is An online encyclopedia of mathematics, focusing on klasik matematika.
  • Désa, Dave: The Mathematical Atlas. A tour dipandu ngaliwatan rupa-rupa cabang of modern mathematics.
  • Filosofis logika Hiji-blog with topics * kpss ranging from popular diomongkeun ka popular physics to computer science, jeung atikan.


                                     
  • Matematika terapan mangrupa cabang matematika anu patali jeung téknik matematika anu dipaké dina aplikasi élmu matematika pikeun domain anu séjén. Matematika
  • Watesan interval dipaké dina sabaraha hal anu pakait jeung matematika jeung dina tembang: Baca: interval matematika interval waktu interval tembang
  • September 973 - 13 Desember 1048 ahli Muslim urang Pérsia dina widang matematika astrologi, astronomi, kronologi, énsiklopédi, géografi, filsafat, jsb
  • September 973 - 13 Desember 1048 ahli Muslim urang Pérsia dina widang matematika astrologi, astronomi, kronologi, énsiklopédi, géografi, filsafat, jsb
  • redirected Fungsi matematika
  • Grégorian. Abū al - Rayhān al - Bīrūnī, ahli Muslim urang Pérsia dina widang matematika astrologi, astronomi, kronologi, énsiklopédi, géografi, filsafat, jsb
  • Grégorian. Abū al - Rayhān al - Bīrūnī, ahli Muslim urang Pérsia dina widang matematika astrologi, astronomi, kronologi, énsiklopédi, géografi, filsafat, jsb
  • Baca ogé momen fisika Konsép momen dina matematika diwangun tina konsép momen dina fisika. Momen ka - n tina fungsi nilai - riil f x tina variabel riil
  • Archimedes Basa Yunani: Αρχιμήδης c. 287 BC 212 BC salah saurang ahli matematika fisika, rékayasa, astronomi, sarta filsuf Yunani lahir di koloni palabuan
  • angka 10 jeung 20. Kamungkinan lianna dibéréndélkeun di handap. Dina matematika tingkat luhur, harti formal interval téh nyaéta hiji subsét S tina hiji
  • Fakultas Ilmu Élmu jeung Pulitik, Fakultas Kedokteran jeung. Fakultas Matematika Pengetahuan Alam.. Rektor ayeuna dicepeng ku Dr. Andrie Elia, S.E., M


                                     
  • sacara harafiah hartina ulikan ngeunaan ukar - ukur bumi, nyaéta cabang tina matematika anu ngulik hubungan dina jero rohang. Catetan munggaran ngeunaan élmu
  • Dina matematika sarta, hususna, analisis fungsional, konvolusi nyaéta operator matematis anu ngajadikeun dua fungsi x1 jeung x2 jadi fungsi katilu nu dianggap
  • Pertanian FP Fakultas Keguruan dan Ilmu Pendidikan FKIP Fakultas Matematika dan Ilmu Pengetahuan Alam MIPA Fakultas Ilmu Komputer Fasilkom Fakultas
  • Hal ieu nimbulkeun révolusi dina matematika maksa para ahli matematika pikeun mariksa deui dasar - dasar matematika sarta ngarah kana téori - téori modéren
  • informasi Inggris: information theory nyaéta disiplin élmu dina widang matematika terapan anu patali jeung kuantisasi data ku kituna data atawa informasi
  • Sinyal nyaéta hiji fungsi nu ngagambarkeun kuantitas fisis. Sacara matematika sinyal digambarkeun salaku hiji fungsi tina variabel bébas t. Biasana t
  • Dina matematika ékstrapolasi téh hiji tipe interpolasi. Nalika hiji tabulasi fungsi diinterpolasikeun teu dina rentang anu geus ditangtukeun, nyaéta di
  • Véktor dina matematika mangrupa diménsi nu boga arah tujuan nu tangtu. Véktor bisa digambarkeun ku sajumlah komponén nu tangtu, gumantung kana sistem anu
  • ngagunakeun data émpiris, dumasar kana tiori statistika nu mangrupa cabang ti matematika terapan. Di antara téori statistika, randomness jeung uncertainty dimodélan
  • kalayan ngalakonan transformasi ti hiji domain ka domain séjénna. Dina matematika wanda transformasi ieu mangrupa hiji konsép anu penting minangka bagian
  • Maret Fakultas Sastra dan Seni Rupa Universitas Sebelas Maret Fakultas Matematika dan Ilmu Pengetahuan Alam Universitas Sebelas Maret Fakultas Pertanian
                                     
  • tempo modél ékonomi modél makroékonomi modél statistik jeung modél matematika Dina Neuro - linguistic programming NLP modélling refers to the systematic
  • ieu dipaké sacara béda dina sagala rupa widang ulikan, kawas filsafat, matematika astronomi, psikologi, jsjbn., ku kituna hésé pikeun netepkeun hiji définisi
  • Dina matematik, fungsi nyaéta hiji hubungan, saperti unggal unsur tina susunan mangrupa gabungan tina susunan unsur unik séjénna nu mungkin sarua Konsép
  • empiris téori ékonomi jeung nu pakait. Ekonometri mangrupa kombinasi tina matematika ékonomi, statistik, statistik ékonomi jeung tiori ékonomi. Ékonométri
  • tangtu anu disebut titik puseur momén ti moméntum. Putar media Rumus matematika basajan pikeun moméntum sudut ti hiji partikel ka titik puseur nu tangtu
  • ngajadi lamun urang nyimpulkeun atawa nyindekkeun yén Betty leuwih pinter matematika tinimbang Simon. Kasimpulan anu teu tangtu bener. Tempo ogé prosecutor s
  • salah saurang ilmuwan muslim kasohor anu méré kontribusi dina widang matematika nu nyieun dasar - dasar tina élmu aljabar. Al - Khwarizmi miboga sababaraha
  • Dina matematika fungsi périodik nyaéta hiji fungsi nu malikan nileyna dina interval atawa périodeu nu tératur. Conto nu pangpentingna nyaéta fungsi trigonométri
                                               

Interval

Wates of interval nu dipaké dina loba hal anu patali jeung math jeung eta dina lagu: Tempo: Interval matematika. (Interval mathematics) Interval lagu. (The Interval of the track) Interval waktu. (Time Interval)

Ékstrapolasi
                                               

Ékstrapolasi

Dina matematik, nu ékstrapolasi téh hiji tipe interpolasi. Nu tabulasi fungsi diinterpolasikeun teu dina lingkup nu geus ditangtukeun, nyaeta di luar rentangna, eta disebut ékstrapolasi. Ékstrapolasi di kasar mah bisa jadi jalma nu dianggap bener, tapi hasilna nyaéta persis nu mindeng teu valid.

Users also searched:

Matematika, matematika, rékayasa struktur. matematika,

...

Encyclopedic dictionary

Translation

Hesab HULUL1.com.

Знайдіть Репетитор По Математике Онлайн – шукайте на Seekweb. Репетитор По Математике Онлайн Репетитор По Математике Онлайн. Latihan soal matematika 24 Sep 2018 24k unknown latest samsung tablet 23 Sep 2018 12k unknown latest on camilla and kate 27 Sep 2018.





فهرس مكتبات جامعه السودان للعلوم والتكنولوجيا catalog.

Uniform titles: Vysshai︠a︡ matematika v uprazhnenii︠a︡kh i zadachakh. English Subject s MathematicsDDC classification: 510. Tags from this library: No. Index of iizoaieu wtuds Adam Stansfield Foundation. Game info. Ngabéréskeun patarosan matematika gancang anjeun. Pikeun unggal patarosan, kasusah nambahan sareng waktosna. Matematika of Craps Taya Bonus deposit. Isang website na nagbibigay ng mga tool sa matematika sa ibat ibang larangan sa larangan ng konstruksyon at iba pa.


ペンシルストライプタイ(ネクタイ) スーツ ネクタイ ネクタイ.

F review New bitcoin casino 2020 askgamblers. Matematika gancang 2 Kaulinan Online Gratis Taya Bonus deposit. More details.id matematika?option ​com k2&view itemlist&task user&id 631903 View all,. Matematika Penting pikeun Garawangi. Justta henteu ngan ukur craps tempat anjeun mendakan anu matematik tiasa ngabantosan anjeun dina kasino. Anjeun​. 追加 陰影をつける機能を追加しました 数学辞典 matematika terminaro から古典仏教辞典 budhana terminaro を分離拡充 変体仮名超漢字v版 追加. Not all possible interactions are listed here. ​4810 Best cutting steroid cycle advanced, best cutting supplements uk.





...
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →