Back

ⓘ Stasion Buaran




Stasion Buaran
                                     

ⓘ Stasion Buaran

Stasion Buaran nyaéta stasion karéta api kelas III/leutik anu perenahna di Jatinegara, Cakung, Jakarta Timur. Stasion anu aya dina tingkat kaluhuran +11 méter ieu kaasup ka Daérah Operasi I Jakarta. Stasion ieu ngan ngalayanan KRL Commuter Line.

Per 9 Nopémber 2018, stasion ieu geus ngagunakeun wangunan anyar anu bisa nampung 12 gerbong KRL. Wangunan anyar ieu rada jauh di beulah kulon wangunan heubeul, pasna di kuloneun fly over Jalan Dr. Radjiman Wedyodiningat. Pangwangunan wangunan anyar ieu ogé luyu jeung pangwangunan jalur double-double track Manggarai-Cikarang. Struktur péron stasion ieu ogé robah tina asalna dua péron sisi unggal jalur, jadi hiji péron pulo.

                                     

1. Layanan karéta api

KRL Commuter Line

Blue Line

  • Bekasi branch, jurusan Jakarta Kota jeung jurusan Bekasi
  • liwat Manggarai
  • liwat Pasar Senén
  • liwat Pasar Senén
  • Cikarang branch, jurusan Jakarta Kota jeung jurusan Cikarang
  • liwat Manggarai
                                     
  • Stasion Klénder Baru KLDB Aksara Sunda: ᮞ ᮒᮞ ᮇᮔ ᮊ ᮔ ᮓ ᮘᮛ nyaéta stasion karéta api kelas II anu perenahna di Penggilingan, Cakung, Jakarta Timur
  • Stasion Klénder KLD Aksara Sunda: ᮞ ᮒᮞ ᮇᮔ ᮊ ᮔ ᮓ nyaéta stasion karéta api kelas III leutik anu perenahna di Jatinegara Kaum, Pulo Gadung, Jakarta
  • CPN Stasion Klénder KLD Stasion Buaran BUA Stasion Klénder Baru KLDB Stasion Cakung CUK stasion pangwétanna di Kota Jakarta Timur Stasion Rawabébék
  • Stasion Lénténg Agung, kadang disebut minangka Stasion Lénténg wungkul, Kodeu: LNA Aksara Sunda Baku: ᮞ ᮒᮞ ᮇᮔ ᮜ ᮔ ᮒ ᮃᮌ nyaéta hiji stasion karéta

Users also searched:

...
...
...