Back

ⓘ Olah raga



Olah raga
                                     

ⓘ Olah raga

Olahraga Nyaeta salahsahiji wangun aktivitas fisik anu direncanakeun jeung puguh susunanana sarta ngagerakeun sakabeh awak sabaraha kali dina waktu anu sarua.Olah raga penting pikeun kasehatan awak sareng kasehatan mental. Olah raga anu alus nyaeta dilakukeun sacara rutin minimal saminggu sakali. Olahraga pisan nguntungkeun pikeun kaséhatan sareng tiasa ningkatkeun status kaséhatan, olahraga éta sorangan mangrupikeun kabutuhan poko dina kahirupan urang sadidintenb

                                     

1. Jenis-Jenis Olah Raga

Di dunia ieu loba pisan rupa-rupa cabang olahraga anu sok ditandingkeun dina acara olah raga internasional misal turnament Olimpiade atawa kajuaraan sababaraha olahraga anu tangtu diantara nyaeta sepak bola, badminton, tenis, bola volly, balap motor, balap mobil, lintas alam sareng sajabana.

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →