Back

ⓘ Halteu Ciomas




Halteu Ciomas
                                     

ⓘ Halteu Ciomas

Halteu Ciomas nyaéta halteu karéta api non-aktip anu perenahna di Genténg, Bogor Kidul, Bogor. Halteu ieu ngan boga hiji jalur. Halteu ieu mangrupa stasion karéta api pangkidulna di Kota Bogor. Baheulana, halteu ieu ngalayanan karéta api Bumi Geulis jurusan Bogor jeung Sukabumi, ngan pas rangkéan KRD Bumi Geulis ruksak, karéta éta teu dioperasikeun deui, otomatis halteu ieu ogé ditutup. Sanajan kiwari aya KA Pangrango anu ngaliwatan jalur ieu, karéta éta teu eureun di halteu ieu ku sabab péron halteu ieu pondok teuing, ngan bisa nampung 1-2 gerbong.

                                     
  • Halteu Cijambé Kode: CJE nyaéta hiji halteu karéta api non - aktip nu aya di Kompa, Parungkuda, Sukabumi. Halteu ieu aya di Daérah Operasi I Jakarta sarta
  • Halteu Ranji RI Aksara Sunda Baku: ᮠᮜ ᮒ ᮛᮔ ᮏ nyaéta halteu karéta api non - aktip anu perenahna di Kebonpedes, Kebonpedes, Sukabumi. Halteu ieu kaasup
  • Halteu Pondok Leungsir PON nyaéta halteu karéta api non - aktip anu perenahna di Cisandé, Cicantayan, Sukabumi. Halteu ieu ngan boga hiji Baheulana, halteu
  • Halteu Pasirhayam PH nyaéta halteu karéta api nonaktif kelas III leutik anu perenahna di Sirnagalih, Cilaku, Cianjur. Halteu anu kaluhuranna 448 méter
  • nepi Stasion Sukabumi kaasup ka Daérah Operasi I Jakarta, sedengkeun ti Halteu Ranji nepi ka Stasion Padalarang kaasup ka Daérah Operasi II Bandung.Jalur
  • is not a valid name for a location map definition. Halteu Rajamandala Kode: RM nyaéta hiji halteu karéta api anu perenahna di Mandalasari, Cipatat, Bandung
  • Stasion Bogor Palédang atawa Halteu Bogor Palédang PLG Aksara Sunda Baku: ᮞ ᮒᮞ ᮇᮔ ᮘ ᮌ ᮕᮜ ᮓ nyaéta stasion anu perenahna di Palédang, Bogor Tengah
  • api Manggarai - Padalarang. Di antara stasion ieu jeung Stasion Dépok, aya Halteu Pondok Térong anu kiwari geus teu aktip lantaran okupansi nu minim sarta
  • jurusan Nambo jeung jurusan Angké Kira - kira 50 méter dari stasion ieu, aya halteu Bis Kuning, angkutan wewengkon kampus Universitas Indonésia pikeun transportasi
  • Informasi lain Klasifikasi Badag tipeu C Sejarah Dibuka 1873 Minangka Halteu Dépok 1881 Minangka Stasion Dépok Éléktrifikasi 1925 Pausahaan awal

Users also searched:

...