Back

ⓘ Stasion Cipeundeuy




Stasion Cipeundeuy
                                     

ⓘ Stasion Cipeundeuy

Stasion Cipeundeuy nyaéta stasion karéta api anu perenahna di Cikarag, Malangbong, Garut. Stasion ieu diaranan Cipeundeuy lantaran ngaran kampung di deukeut stasion ieu. Stasion ieu boga tilu jalur, jalur 1 minangka jalur lurus. Stasion ieu mangrupa stasion pangwétanna di Kabupatén Garut.

Sanajan stasion ieu ukuranna leutik, kabéh karéta anu ngaliwatan stasion ieu, boh karéta panumpang boh karéta barang wajib eureun di stasion ieu, pikeun pengecékan rém. Lantaran jalur saméméh jeung saacan stasion Cipeundeuy mangrupa jalur anu ékstrim nanjak-mudunna.

Stasion ieu perenahna teu jauh ti jalan raya Bandung - Tasikmalaya, kira-kira jarakna 200 méter. Stasion ieu ogé ngalayanan pamesenan tikét di lokét sarta fasilitas citak boarding pass.

                                     

1. Karéta api

Éksekutip

  • Turangga, jurusan Bandung jeung jurusan Surabaya Gubeng
  • Argo Wilis, jurusan Bandung jeung jurusan Surabaya Gubeng

Campuran

  • Malabar, jurusan Bandung jeung jurusan Malang Éksekutip-Bisnis-Ékonomi AC
  • Mutiara Selatan, jurusan Bandung jeung jurusan Malang Éksekutip-Bisnis AC
  • Lodaya, jurusan Bandung jeung jurusan Solo Balapan Éksekutip-Ékonomi AC Prémium
  • Pangandaran, jurusan Banjar jeung jurusan Jakarta Gambir Éksekutip-Ékonomi AC Prémium

Ékonomi AC

  • Serayu, jurusan Pasar Senén jeung jurusan Purwokerto
  • Kahuripan, jurusan Bandung Kiaracondong jeung jurusan Blitar
  • Pasundan, jurusan Bandung Kiaracondong jeung jurusan Surabaya Gubeng
  • Kutojaya Selatan, jurusan Bandung Kiaracondong jeung jurusan Kutoarjo

Lokal Ékonomi AC

  • Galunggung, jurusan Bandung Kiaracondong jeung jurusan Tasikmalaya
                                     

2. Jadwal karéta api

Ieu jadwal karéta api panumpang anu eureun di stasion Cipeundeuy per 6 Januari 2019 révisi Gapeka 2017.

  • KA Régulér
  • PLB Tambahan
                                     
  • Stasion Gedébagé Aksara Sunda Baku: ᮞ ᮒᮞ ᮇᮔ ᮌ ᮓ ᮘᮌ nyaéta stasion karéta api anu perenahna di Cisarantén Kidul, Gedébagé, Bandung. Stasion ieu jadi
  • Sukabumi. Stasion anu luhurna 584 méter ieu mangrupa stasion pangkidulna di Daérah Operasi I Jakarta. Stasion ieu jeung Stasion Cisaat, mangrupa stasion pangluhurna
  • Stasion Jakarta Kota JAKK Aksara Sunda Baku: ᮞ ᮒᮞ ᮇᮔ ᮏᮊ ᮒ ᮊ ᮒ nyaéta stasion karéta api kelas badag tipeu A anu perenahna di Kalurahan Pinangsia
  • Stasion Kasugihan KH atawa Stasion Kesugihan nyaéta stasion karéta api kelas III leutik anu perenahna di Kesugihan, Kesugihan, Cilacap. Stasion anu
  • Stasion Cibatu CB nyaéta stasion karéta api kelas II anu perenahna di Cibatu, Cibatu, Garut. Stasion ieu dilayanan ku karéta api kelas ékonomi jeung
  • Stasion Bandung BD atawa Stasion Hall Aksara Sunda: ᮞ ᮒᮞ ᮇᮔ ᮘᮔ ᮓ nyaéta stasion karéta api kelas badag tipeu A anu perenahna di Kebonjeruk, Andir
  • Stasion Kiaracondong KAC atawa Stasion Kircon Aksara Sunda: ᮞ ᮒᮞ ᮇᮔ ᮊ ᮃᮛᮎ ᮔ ᮓ nyaéta stasion karéta api kelas badag tipeu C di Kota Bandung, lengkepna
  • Stasion Cikampék CKP Aksara Sunda Baku: ᮞ ᮒᮞ ᮇᮔ ᮎ ᮊᮙ ᮕ ᮊ nyaéta stasion karéta api kelas badag tipeu B anu perenahna di Cikampék Kota, Cikampék
  • Stasion Lélés Lokasi di Kabupatén Garut Stasion Lélés LL nyaéta stasion karéta api anu perenahna di Kadungora, Garut. Stasion ieu boga dua jalur, jalur
  • Stasion Cimahi CMI Aksara Sunda Baku: ᮞ ᮒᮞ ᮇᮔ ᮎ ᮙᮠ nyaéta stasion karéta api anu perenahna di Baros, Cimahi Tengah, Cimahi. Stasion ieu boga opat
  • ngan KA jarak jauh. Stasion anu dieureunan ku karéta api ieu nyaéta Stasion Rancaékék, Cicaléngka, Lélés, Cibatu, jeung Cipeundeuy Salila périodeu 26

Users also searched:

...