Back

ⓘ Stasion Cipeundeuy



Stasion Cipeundeuy
                                     

ⓘ Stasion Cipeundeuy

Stasion Cipeundeuy nyaéta stasion karéta api anu perenahna di Cikarag, Malangbong, Garut. Stasion ieu diaranan Cipeundeuy lantaran ngaran kampung di deukeut stasion ieu. Stasion ieu boga tilu jalur, jalur 1 minangka jalur lurus. Stasion ieu mangrupa stasion pangwétanna di Kabupatén Garut.

Sanajan stasion ieu ukuranna leutik, kabéh karéta anu ngaliwatan stasion ieu, boh karéta panumpang boh karéta barang wajib eureun di stasion ieu, pikeun pengecékan rém. Lantaran jalur saméméh jeung saacan stasion Cipeundeuy mangrupa jalur anu ékstrim nanjak-mudunna.

Stasion ieu perenahna teu jauh ti jalan raya Bandung - Tasikmalaya, kira-kira jarakna 200 méter. Stasion ieu ogé ngalayanan pamesenan tikét di lokét sarta fasilitas citak boarding pass.

                                     

1. Karéta api

Éksekutip

  • Turangga, jurusan Bandung jeung jurusan Surabaya Gubeng
  • Argo Wilis, jurusan Bandung jeung jurusan Surabaya Gubeng

Campuran

  • Malabar, jurusan Bandung jeung jurusan Malang Éksekutip-Bisnis-Ékonomi AC
  • Mutiara Selatan, jurusan Bandung jeung jurusan Malang Éksekutip-Bisnis AC
  • Lodaya, jurusan Bandung jeung jurusan Solo Balapan Éksekutip-Ékonomi AC Prémium
  • Pangandaran, jurusan Banjar jeung jurusan Jakarta Gambir Éksekutip-Ékonomi AC Prémium

Ékonomi AC

  • Serayu, jurusan Pasar Senén jeung jurusan Purwokerto
  • Kahuripan, jurusan Bandung Kiaracondong jeung jurusan Blitar
  • Pasundan, jurusan Bandung Kiaracondong jeung jurusan Surabaya Gubeng
  • Kutojaya Selatan, jurusan Bandung Kiaracondong jeung jurusan Kutoarjo

Lokal Ékonomi AC

  • Galunggung, jurusan Bandung Kiaracondong jeung jurusan Tasikmalaya
                                     

2. Jadwal karéta api

Ieu jadwal karéta api panumpang anu eureun di stasion Cipeundeuy per 6 Januari 2019 révisi Gapeka 2017.

  • KA Régulér
  • PLB Tambahan
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →