Back

ⓘ Stasion Bumiwaluya




Stasion Bumiwaluya
                                     

ⓘ Stasion Bumiwaluya

Stasion Bumiwaluya nyaéta stasion karéta api anu perenahna di Citéras, Malangbong, Garut. Stasion ieu baheula ngaranna Stasion Malangbong lantaran perenahna anu di kacamatan Malangbong. Stasion ieu boga tilu jalur, jalur 2 minangka jalur lurus. Euweuh karéta anu eureun di ieu stasion, iwal ti lamun aya pasilangan atawa pasusulan antar karéta api.

Dumasar kana gapéka 2017 révisi per 2 Januari 2018, stasion ieu ngalayanan pasilangan karéta api, di antarana:

  • KA Pangandaran, jurusan Bandung disilang ku KA Mutiara Selatan jurusan Malang anu ngaliwat langsung
  • KA Serayu Malam, jurusan Purwokerto disilang ku KA Lodaya Malam jurusan Bandung anu ngaliwat langsung
  • KA Serayu Pagi, jurusan Purwokerto disilang ku KA Kutojaya Selatan jurusan Bandung Kiaracondong anu ngaliwat langsung
                                     
  • 617 m Stasion Cibatu CB 612 m Stasion Warungbandrék WB 612 m Stasion Bumiwaluya BMW 541 m Stasion Cipeundeuy CPD 772 m Stasion Cirahayu
  • Stasion Cirahayu CAA nyaéta stasion karéta api anu perenahna di Kadipatén, Kadipatén, Tasikmalaya. Stasion ieu baheula ngaranna Stasion Trowék atawa
  • Stasion Haurpugur Aksara Sunda Baku: ᮞ ᮒᮞ ᮇᮔ ᮠᮅ ᮕ ᮌ nyaéta stasion karéta api anu perenahna di Haurpugur, Rancaékék, Bandung. Stasion ieu boga dua
  • Stasion Indihiang IH nyaéta stasion karéta api kelas III leutik anu perenahna di Indihiang, Indihiang, Tasikmalaya. Stasion ieu boga dua jalur, jalur
  • Stasion Cikudapateuh CTH Aksara Sunda Baku: ᮞ ᮒᮞ ᮇᮔ ᮎ ᮊ ᮓᮕᮒ nyaéta stasion karéta api anu perenahna di Samoja, Batununggal, Bandung. Stasion ieu
  • Stasion Rajapolah RJP nyaéta stasion karéta api kelas III leutik anu perenahna di Manggungjaya, Rajapolah, Tasikmalaya. Stasion ieu boga tilu jalur

Users also searched:

...