Back

ⓘ Stasion Cimahi




Stasion Cimahi
                                     

ⓘ Stasion Cimahi

Stasion Cimahi nyaéta stasion karéta api anu perenahna di Baros, Cimahi Tengah, Cimahi. Stasion ieu boga opat jalur, jalur 1 jeung jalur 2 minangka sepur lurus. Stasion ieu minangka stasion utama kadua di Bandung pikeun karéta api jarah jauh arah kulon. Stasion ieu stratégis lantaran aya di tengah-tengah Kota Cimahi.

                                     

1. Karéta api

  • Ciremai Éksprés, jurusan Stasion Bandung jeung jurusan Cirebon nyambung ka Semarang Tawang
  • Serayu, jurusan Pasar Senén jeung jurusan Purwokerto
  • Lokal Cibatu, jurusan Cibatu jeung jurusan Purwakarta
  • Lokal Bandung Raya, jurusan Padalarang jeung jurusan Cicaléngka
  • Argo Parahyangan, jurusan Bandung jeung jurusan Gambir
  • Harina, jurusan Bandung jeung jurusan Semarang Tawang nyambung ka Surabaya Pasarturi
                                     
  • Stasion Gedébagé Aksara Sunda Baku: ᮞ ᮒᮞ ᮇᮔ ᮌ ᮓ ᮘᮌ nyaéta stasion karéta api anu perenahna di Cisarantén Kidul, Gedébagé, Bandung. Stasion ieu jadi
  • Sukabumi. Stasion anu luhurna 584 méter ieu mangrupa stasion pangkidulna di Daérah Operasi I Jakarta. Stasion ieu jeung Stasion Cisaat, mangrupa stasion pangluhurna
  • Stasion Jakarta Kota JAKK Aksara Sunda Baku: ᮞ ᮒᮞ ᮇᮔ ᮏᮊ ᮒ ᮊ ᮒ nyaéta stasion karéta api kelas badag tipeu A anu perenahna di Kalurahan Pinangsia
  • Stasion Kasugihan KH atawa Stasion Kesugihan nyaéta stasion karéta api kelas III leutik anu perenahna di Kesugihan, Kesugihan, Cilacap. Stasion anu
  • Stasion Bandung BD atawa Stasion Hall Aksara Sunda: ᮞ ᮒᮞ ᮇᮔ ᮘᮔ ᮓ nyaéta stasion karéta api kelas badag tipeu A anu perenahna di Kebonjeruk, Andir
  • Stasion Cibatu CB nyaéta stasion karéta api kelas II anu perenahna di Cibatu, Cibatu, Garut. Stasion ieu dilayanan ku karéta api kelas ékonomi jeung
  • Stasion Kiaracondong KAC atawa Stasion Kircon Aksara Sunda: ᮞ ᮒᮞ ᮇᮔ ᮊ ᮃᮛᮎ ᮔ ᮓ nyaéta stasion karéta api kelas badag tipeu C di Kota Bandung, lengkepna
  • Stasion Cikampék CKP Aksara Sunda Baku: ᮞ ᮒᮞ ᮇᮔ ᮎ ᮊᮙ ᮕ ᮊ nyaéta stasion karéta api kelas badag tipeu B anu perenahna di Cikampék Kota, Cikampék
  • Stasion Lélés Lokasi di Kabupatén Garut Stasion Lélés LL nyaéta stasion karéta api anu perenahna di Kadungora, Garut. Stasion ieu boga dua jalur, jalur
  • Stasion Nagrég NG Aksara Sunda Baku: ᮞ ᮒᮞ ᮇᮔ ᮔᮌ ᮌ nyaéta stasion karéta api anu perenahna di Nagrég, Nagrég, Bandung. Stasion ieu mangrupa stasion
  • Stasion Manggarai MRI Aksara Sunda: ᮞ ᮒᮞ ᮇᮔ ᮙ ᮌᮛᮄ nyaéta stasion karéta api kelas badag tipeu A anu perenahna di Manggarai, Tebet, Jakarta Kidul

Users also searched:

...
...
...