Back

ⓘ Abdul Latif Muhtar




                                     

ⓘ Abdul Latif Muhtar

Abdul Latif Muhtar nyaéta salah saurang Kiayi Haji Abdul Latif Muhtar. Dosén ulama, pupuhu Persatuan Islam, anggota DPR-MPR-RI. Ti leuleutik anjeunna diajar dilingkungan atikan Persis mimiti ti Ibtidaiyyah,Tsanawiyah nepi ka Muallimin. Sanggeus anjeunna jadi pupuhu, teu kungsi lila nuluykeun sakola hukum jeung pangaweruh masarakat di Jakarta. Hanjakal sakolana teu di tuluykeun ku sabab taun 1957 indit ka Mesir pikeun diajar di Universitas Darul - Ulum jeung ka Mahad di Rasah Islamiyah Kairo. Balik deui lemah cai, anjeunna jadi dosen agama Islam di ITB. Latief ka pilih jadi anggota DPR-RI ti partai PPP.

Users also searched:

...
...
...