Back

ⓘ Olimpiadeu Usum Panas 2016



                                     

ⓘ Olimpiadeu Usum Panas 2016

Olimpiadeu Usum Panas 2016, sacara resmi ngarana Games of the XXXI Olympiad, jeung sacara umum disebut Olimpiade Rio 2016,nyaéta ajang olahraga internasional utama anu diayakeun di Rio de Janeiro, Brasil, kaping 5 nyampé 21 Agustus 2016. Leuwih ti 11.000 atlet tina 206 Komite Olimpiade Nasional, kaasup kana Kosovo jeung Sudan Selatan nu milu sarta pikeun nu munggaran, rék ilu biung dina ieu acara. ku 306 keping medali, ieu ajang rék nandingkeun 28 cabang olahraga Olimpiade - nu kaasup rugbi sevens jeung golf, nu ditambahkeun ku Komite Olimpiade Internasional dina taun 2009. Ajang olahraga lumangsung di 33 gelanggang olahraga di kota tuan rumah sarta di 5 gelanggang olahraga di kota São Paulo, Belo Horizonte, Salvador, Brasília, jeung Manaus.

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →