Back

ⓘ Tabligh Akbar




                                     

ⓘ Tabligh Akbar

Tabligh Akbar nyaéta acara ngaji Al-quran anu diluuhan ku umat nu loba jeung mangrupa lawungan kaagamaan masal anu diayakeun di sakuliah Indonesia. Ieu acara mindeng dibarengan ku hutbah, zikir, jeung dakwah. Ukuran kagiatan Tabligh Akbar biasana sok variatif, dimimitian ku tingkat lokal sabudeureun masigit nepi ka ngariungkeun réwuan pamilon ti sababaraha wewengkon. Tabligh Akbar anu ukuranana gedé biasana mindeng nyumebarkeun informasina ngaliwatan sakabéh média sosial jeung tampilna bisa di masigit atawa stadion lamun udaganana geus tingkat nasional.

                                     
  • sakalian ngayakeun acara sukuran ku cara midangkeun pangaosan atawa tabligh akbar bari ngondang ajengan atawa ustad nu geus kakoncara. Elis Suryani NS

Users also searched:

...
...
...