Back

ⓘ NASCAR Seri Piala



NASCAR Seri Piala
                                     

ⓘ NASCAR Seri Piala

NASCAR Seri Piala mangrupakeun divisi utama ti seri balapan NASCAR. Seri ieu mimitina dikenal sabagai Strictly Stock Series ti mimiti musim inagurasina di taun 1949. Mimiti taun 1950 sampai 1970 dikenal sabagai Seri Grand National. Ku sabab ayana hak perjanjian panamian ti R. J. Reynolds Tobacco Company nu datang janten sponsor utama, seri ini kemudian dikenal sabagai Seri Piala Winston ti musim 1971 sampai ka musim 2003. Kasapakatan anu sarupi muncul deui di taun 2004 ti Nextel Communications nu kemudian ngarobih nami seri ieu janten Seri Piala Nextel. Di taun 2005 Sprint Corporation ngalakukeun merger ka Nextel Communications nu ngahasilkeun nami baru perusahaan nyaeta Sprint Nextel, sahingga nami sponsor kanggo seri ieu berobih deui janten Seri Piala Sprint nu dilaksanakeun di 2008. Kerjasama sponsorship jeung Sprint berlangsung sampai ahir musim 2016. Ti mimiti 2017 seri ieu berobih nami janten Monster Energy NASCAR Cup Series ku sabab ayana sponsorship enggal ti produsen inuman Monster Energy.

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →