Back

ⓘ NASCAR



NASCAR
                                     

ⓘ NASCAR

National Association for Stock Car Auto Racing atau biasa disingkat ku akronim NASCAR mangrupa perusahaan kulawarga nu nyelenggarakeun berbagai macam acara balapan. Perusahaan ieu didirikeun ku Bill France, Sr. di taun 1948 dan ayeuna anu nyekel jabatan CEO di perusahaan nyaéta incuna, Brian France. NASCAR mangrupa penyelenggara balap mobil paling ageung di Amerika Serikat. Tilu seri balapan ageung NASCAR nyaéta Seri Piala, Seri Xinity jeung Seri Truk. NASCAR ngagelar leuwih ti 1.500 balapan di 100 trek di 38 nagara bagian di Amerika Serikat. Salain ti dinya NASCAR ogé ngaoperasikeun seri nyalira di Eropa, Kanada jeung Meksiko. NASCAR ogé kungsi ngagelar balapan eksibisi di Suzuka, Motegi, jeung di Calder Park Raceway, Australia.

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →