Back

ⓘ Catang



Catang
                                     

ⓘ Catang

Catang nyaéta tangkal kai ngagelempeng nu geus ngagolér alatan rungkad atawa dituar. Rupa-rupa catang kai téh, bisa alatan geus kolot, peunggas, dituar, kaduruk, jeung sajabana. Catang kai sok kapanggih di tegalan, sisi leuweung, kabawa palid disusukan, sisi basisir, jeung réa-réa deui.

Catang ilahar dimangpaatkeun pikeun sasak atawa cukang pameuntasan, di susukan, kamalir, sawah, jeung sajabana. Aya ogé nu dimangpaatkeun paranti ngaso ngaleureuhkeun kacapé mangsa geus réngsé digawé disawah atawa kebon anapon kabeneran keur disajeroning lalampahan.

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →