Back

ⓘ SMA Negeri 1 Cisarua




SMA Negeri 1 Cisarua
                                     

ⓘ SMA Negeri 1 Cisarua

SMA Negeri 1 Cisarua nyaéta Sakola Menengah Atas Negeri anu aya di Kecamatan Cisarua Kabupatén Bandung Barat. Alamat lengkepna di Jl Kolonel Masturi No. 64, Kecamatan Cisarua, Kabupatén Bandung Barat, Jawa Kulon kalawan no NPSN 20206227 jeung miboga 66 uranng guru. Dina taun 2016 SMA Negeri 1 Cisarua jadi hiji-hijina sakola nu UN online. SMA Negeri 1 Cisarua téh jadi salah sahiji sakola nu kasohor jeung dipikaresep di Bandung Barat. Di SMAN 1 Cisarua ogé aya Asrama Bina Siswa SMA Plus SMAN 1 Cisarua anu secara letak géografis ayana gigireun SMAN 1 Cisarua.

                                     

1. Sajarah

SMA Negeri 1 Cisarua mangrupakeun salah sahiji sakola nu munggaran narima murid anyar ditaun 1987 nu jumlahna 220 urang, nu jadi 6 kelas. Kasempetan narima siswa anyar disatujuan ku Kapala Kandep Dikbud Kabupatén Bandung dina pangawasan SMAN 1 Lembang jeung tempat diajarna dialokasikeun di wewengkon Kamantren Parongpong ku cara nempatan wangunan SDN 1 Karyawangi.

Dina taun 1987, Surat Kaputusan Menteri Pendidikan jeung Kabudayaan nomor 0260/O/1994 tanggal 5 Oktober 1994 sacara resmi disyahkeun jadi SMA Negeri 1 Cisarua, nu lokasina dipindahkeun ka wewengkon Kecamatan Cisarua nu kiwari ditempatan.

Dina taun 2007. SMA Negeri 1 Cisarua ditunjuk salaku sakola Rintisan SMA Bertaraf Internasional. Pikeun nyukséskeun program éta téh, SMA Negeri 1 Cisarua nyieun program-program nu ngarojong kana jaminan mutu salaku sakola Rintisan SMA Bertaraf Internasional.

                                     
  • SMAN 1 Cisarua nyaéta Sakola Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl. Adhijaksa Rt. 02 Rw.02, Kalurahan Désa Leuwimalang
  • Surakarta, Wiranto namatkeun atikan sakola dasarna dugi ka SMA na. Manéhna tamat ti SMA Negeri 4 Surakarta dina umur 17 warsih. Salanjutna manehna neruskeun
  • jeung pendidikan tinggi na di jakarta. Manehna tercatet salaku siswa ti SMA Negeri 14, Kramatjati, Jakarta Timur. Basa umur 19 Taun Bambang asup ka Akademi

Users also searched:

...