Back

ⓘ Saptu




Saptu
                                     

ⓘ Saptu

Saptu nyaéta poé katujuh dina saminggu. Saptu asalna tina basa Ibrani sabbat nu hartina "manéhna eureun". Ngaran séjén keur Saptu nyaéta Saniscara tina basa Sangsakerta nu hartina planét Saturnus. Basa séjén keur Saptu aya dina basa Jawa, nyaéta tumpek. Di Bali mah tumpek téh keur poé Saptu Kliwon.

                                     
  • Wewengkon Désa Pinangraja diwangun ku opat dusun, nyaéta : - Candrapati Blok Saptu jeung Ahad RW 01 jeung RW 07 - Sinduastra Blok Senen jeung Kemis RW 02
  • ayana Piagem Sultan Agung Mataram, dina ping 9 Muharram taun Alif atawa poé Saptu ping 20 April 1641 Masehi. Bupati munggaranana nyaéta Tumenggung Wiraangunangun
  • pelesiran di Bandung. Senén - Kemis Jam 10.00 - 20.00 WIB. Jumaah Tutup. Saptu - Minggu Jam 06.00 20.00 WIB. Mau Berwisata ke Teras Cikapundung? Ini
  • urut dosen seni rupa Institut Téknologi Bandung sarta diresmikeun dina poé Saptu 5 Séptember 1998. Galéri seni ieu boga sipat nirlaba.Setiawan, Hawe Hujatnikajennong
  • jeung Ussy, Dimas ngajalin hubungan jeung artis Dhini Aminarti. Pas di poé Saptu 12 Désémber 2009, Dimas resmi mungkas mangsa lajangna. Manéhna nikah ka
  • Budha Merkurius Kemis ว นพฤห สบด wan pharuehat sabodi Brihaspati Yupiter Jumaah ว นศ กร wan suk Shukra Venus Saptu ว นเสาร wan sao Shani Saturnus
  • Mr. Soekardi dina pembentukan PSSI di Societeit Hadiprojo Yogyakarta, Saptu 19 April 1930. Kalompok ieu meunangkeun perhatian anu gedé ti Gubernur Jakarta
  • pirigan gendang penca wira cipta kréasi ngarebut sééng Radar Bogor, Saptu 17 Juli 201o repository.upi.edu operator upload s c0951 010106 chapter5
  • Indy sorangan nyaéta pamajikan ti Benyamin Sarmanella, anu nikah dina Saptu 19 Oktober 2001. Maranéhanana duaan geus dikaruniaan saurang anak, Raphael

Users also searched:

...
...
...