Back

ⓘ Kemis




                                     

ⓘ Kemis

Kemis nyaéta poé kalima dina saminggu. Kemis asalna ti basa Arab nu hartina lima.

Ngaran séjén keur Kemis nyaéta Wrehaspati, Wrespati atawa Respati ti basa Sangsakerta nu hartina planét Yupiter.

                                     
  • dadampar nalikaasup. Ieu leuweung gé ngan ukur bisa diasupan poé senén jeung kemis Kampung Kuta - Dinas Pariwisata dan Kebudayaan Provinsi Jawa Barat www
  • Parahiyangan Majalah Parahiangan nyaéta majalah mingguan medal unggal Kemis basa Sunda nu dikaluarkeun ku Balé Pustaka ti taun 1929 nepi ka 1942. Minangka
  • Pasar Selasa Gegerbitung Jeung Kota Kacamatan lianna di Sukabumi Pasar Kemis Kalapanunggal Pasar Minggu Parakansalak Pasar Salasa Jumaah Bojonggenténg
  • Janazah inohong Pramuka kalahiran Garut 11 September 1920, éta dimakamkeun Kemis 23 Juni 2005 tabuh 10: 00 WIB di Taman Makam Pahlawan Cikutra, Bandung, Jawa
  • jeung tuluy dijadikeun salah sahiji tempat pelesiran di Bandung. Senén - Kemis Jam 10.00 - 20.00 WIB. Jumaah Tutup. Saptu - Minggu Jam 06.00 20.00 WIB
  • 9, sadwara: paringkela n Haryang pancawara pasaran Pon, saptawara Kemis Mangsa harita pisan wewengkon sima perdikan di Mandiwunga . Karajaan
  • hibar ditengah - tengah, nya aing Sang Ratu Gumala putih, nyatana ti poé kemis nya aing Sang Ratu Gumala Putih, nyetana di poé jumaah. Bismillahirrohmanirrohim
  • Unggal poé Senén jeung Salasa nganggo saragam putih - biru, poé Rebo jeung Kemis nganggo saragam batik - biru jeung poé Jumaah maké saragam cokelat. Unggal
  • pikeun Vulkanologi sarta Geologi Hazard Mitigasi PVMBG Badan Geologi. Dina Kemis 14 Juli 2011 dina 22: 45 pm Gunung Lokon di kawah Tompaluan bitu sareng
  • ว นอ งคาร wan angkhan Angaraka Mars Rebo ว นพ ธ wan phut Budha Merkurius Kemis ว นพฤห สบด wan pharuehat sabodi Brihaspati Yupiter Jumaah ว นศ กร wan
  • Nyepi Tahun Baru Saka 1932 5 2 April Jumaah Wafat Yesus Kristus 6 13 Méi Kemis Kenaikan Yesus Kristus 7 28 Méi Jumaah Hari Raya Waisak 2554 8 10 Juli Sabtu

Users also searched:

...
...
...