Back

ⓘ Rebo




                                     

ⓘ Rebo

Rebo nyaéta poé kaopat dina saminggu. Rebo ti basa Arab nu hartina opat.

Ngaran séjén keur Rebo nyaéta Budha, ti basa Sangsakerta nu hartina planét Mérkurius. Kudu dibédakeun harti kecap Budha jeung kecap Buddha.

                                     
  • lengkepna di Jl. Gandaria I Pekayon Pasar Rebo Jakarta Timur, Kalurahan Désa Pekayon Kacamatan Pasar Rebo Jakarta Timur, DKI Jakarta, kalawan nomor
  • Rambutan via Cibitung - UKI - Ps. Rebo Mayasari Bakti P9BC patas ka Kampung Rambutan via Cibitung - Tol Cikunir - Ps. Rebo - Ceger Maya Raya patas ka Tanjung
  • nu rencana awalna nyambungkeun daerah antara Cilincing - Cikunir - Pasar Rebo - Pondok Indah - Kebon Jeruk nepi ka Penjaringan. Jalan tol ieu dibagi jadi
  • saban poé Rebo pkl.21.00 WIB PILOKS Pilihan Lagu OKS, saban poé Saptu, pkl.16.30 WIB Music Holic saban poé Senén, Salasa sarta Rebo pkl. 20.00
  • di Kota Jakarta Timur. Alamat lengkepna di Jl. Sawo, Kalurahan Désa Baru Kacamatan Pasar Rebo Jakarta Timur, DKI Jakarta, kalawan nomor NPSN 20103300.
  • Jakarta Timur. Alamat lengkepna di Jl. Bima No.3, Kalurahan Désa Cijantung Kacamatan Pasar Rebo Jakarta Timur, DKI Jakarta, kalawan nomor NPSN 20103231.
  • Jakarta Timur. Alamat lengkepna di Jl. Raya Condet, Kalurahan Désa Gedong Kacamatan Pasar Rebo Jakarta Timur, DKI Jakarta, kalawan nomor NPSN 20103790.
  • Jakarta Timur. Alamat lengkepna di Jl.Jaha No. 1, Kalurahan Désa Kalisari Kacamatan Pasar Rebo Jakarta Timur, DKI Jakarta, kalawan nomor NPSN 20103257.
  • Jakarta Timur. Alamat lengkepna di Jl. H. Taiman Barat, Kalurahan Désa Gedong Kacamatan Pasar Rebo Jakarta Timur, DKI Jakarta, kalawan nomor NPSN 20103746.
  • Timur. Alamat lengkepna di Jl. Ra Fadilah Cijantung, Kalurahan Désa Baru Kacamatan Pasar Rebo Jakarta Timur, DKI Jakarta, kalawan nomor NPSN 20103296.

Users also searched:

...
...
...