Back

ⓘ (112221) 2002 KH4




                                     

ⓘ (112221) 2002 KH4

Ari 2002 KH4 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.445, sedengkeun magnitudo mutlakna 15.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta MPO 395970.

                                     

1. Bebentukan

Kawas sakumna astéroid, ieu astéroid kabentuk tina nébula panonpoé primordial minangka beubeulahan planétisimal, objék di nébula marcapada ngora nu teu cukup badag pikeun robah jadi planét.

Users also searched:

...
...
...