Back

ⓘ Sato Sunda



Sato Sunda
                                     

ⓘ Sato Sunda

Sato Sunda minangka sebutan pikeun rupa-rupa sato anu bisa kapanggih di Tatar Sunda Jawa Kulon, Banten & Jakarta. di antara sato-sato ieu, aya anu ngan bisa dipanggihan di Tatar Sunda wungkul, upamana badak cula hiji Rhinoceros sondaicus, surili Presbytis sp., jeung maung totol Panthera pardus.

Sawatara rupa sato lianna mangrupa ingon-ingon anu ilahar dipiara ku para patani, saperti embé, domba, sapi, kuda, jeung sajabana. Sato lianna bisa ogé mangrupa sato nu diingu di imah-imah, saperti ucing, anjing, jeung rupa-rupa manuk.

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →