Back

ⓘ 2014 QL390




                                     

ⓘ 2014 QL390

Ari 2014 QL390 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.402, sedengkeun magnitudo mutlakna 22.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta MPO 311490.

                                     

1. Bebentukan

Kawas sakumna astéroid, ieu astéroid kabentuk tina nébula panonpoé primordial minangka beubeulahan planétisimal, objék di nébula marcapada ngora nu teu cukup badag pikeun robah jadi planét.

Users also searched:

...