Back

ⓘ Karangjaya, Tasikmalaya




                                     

ⓘ Karangjaya, Tasikmalaya

Jumlah pangeusi Kacamatan Karangjaya kacatet 12.088 cacah kaasup:

  • Lalaki: 5.917 jiwa
  • Wanoja: 6.171 jiwa

Jumlah pangeusi dumasar pakasabanana:

  • Buburuh tani: 676 jiwa
  • Dagang jeung jasa: 1.061 jiwa
  • Perikanan: 585 jiwa
  • Pertambangan: 98 jiwa
  • Karajinan: 79 Jiwa
  • Patani: 3.545 Jiwa
  • Pakebonan: 159 jiwa
  • Ngingu sasatoan: 806 jiwa

Jumlah-jamleh: 7.049 Jiwa

                                     

1. Poténsi

Komoditas/produk unggulan: salak, peuteuy, gula kawung, pertambangan emas Lolongkrang usaha: Ngefektipkeun koperasi, investor husus keur tambang emas. Lega potensi lahan: 44.578.6 Ha. Nu geusk amangpaatkeun: 2.284.3 Ha.

                                     
  • Ciawi nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Tasikmalaya Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.
  • Cisayong nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Tasikmalaya Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.
  • Cikalong nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Tasikmalaya Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.
  • Cipatujah nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Tasikmalaya Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.
  • Jatiwaras nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Tasikmalaya Propinsi Jawa Kulon Indonésia.
  • Cinéam nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Tasikmalaya Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.
  • Sodonghilir nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Tasikmalaya Propinsi Jawa Barat Indonésia.
  • Salawu nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Tasikmalaya Propinsi Jawa Barat Indonésia.
  • Bojonggambir nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Tasikmalaya Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.
  • Pancatengah nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Tasikmalaya Propinsi Jawa Barat Indonésia.
  • Cikatomas nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Tasikmalaya Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.
  • Bantarkalong nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Tasikmalaya Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Users also searched:

...