Back

ⓘ Maniis, Purwakarta




                                     

ⓘ Maniis, Purwakarta

Kacamatan Maniis ngawengku 8 désa, nyaéta:

  • Désa Tegaldatar
  • Désa Ciramahilir
  • Désa Cijati
  • Désa Gunung Karung
  • Désa Sinargalih
  • Désa Citamiang
  • Désa Sukamukti
  • Désa Pasirjambu
                                     

1. Profil Daérah

Wates Wilayah

Kacamatan Maniis ngawates sareng Kabupatén Bandung Barat di kaler, diwates ku Dano Cirata, Kabupatén Cianjur di sabeulah Kulon, Kacamatan Sukasari sareng Tegalwaru di sabeulah Kidul, sareng Kacamatan Darangdan di beulah Wétan.

                                     

2. Atikan

SD/MI

  • SD Negeri 1 Citamiang
  • SD Negeri 3 Sukamukti
  • SD Negeri 1 Ciramahilir
  • SD Negeri 3 Tegaldatar
  • SD Negeri 1 Tegaldatar
  • SD Negeri 2 Ciramahilir
  • SD Negeri 2 Sinargalih
  • SD Negeri Pasirjambu
  • SD Negeri 2 Gunung Karung
  • SD Negeri 1 Gunung Karung
  • SD Negeri 2 Sukamukti
  • SD Negeri 2 Tegaldatar
  • SD Negeri 1 Sukamukti
  • SD Negeri 1 Sinargalih
  • SD Negeri Cijati
  • MI Mambaul Ulum
  • SD Negeri 2 Citamiang

SMP/MTs

  • MTs Ianatul Mutaalimin
  • MTs Asy-Syarifiyah
  • MTs Darul Ilmi
  • SMPN Satu Atap Terpadu 1 Tegaldatar
  • SMPN Satu Atap Sukamukti
  • SMPN 2 Maniis
  • SMPN 1 Maniis

SMA/SMK/MA

  • SMK Bistekin
  • SMAN 1 Maniis
  • MA Ianatul Mutaalimin
  • SMKN Maniis
                                     
  • Pondok Salam nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Purwakarta Propinsi Jawa Barat, Indonésia.
  • Darangdan nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Purwakarta Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.
  • Sukatani nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Purwakarta Propinsi Jawa Barat, Indonésia.
  • Wanayasa nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Purwakarta Propinsi Jawa Barat, Indonésia.
  • Bojong nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Purwakarta Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.
  • Tegalwaru nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Purwakarta Propinsi Jawa Barat, Indonésia.
  • Bungursari nyaéta salasahiji kacamatan di Kabupatén Purwakarta Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.
  • Jatiluhur nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Purwakarta Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.
  • Pasawahan nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Purwakarta Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Users also searched:

...