Back

ⓘ Karangkancana, Kuningan




                                     

ⓘ Karangkancana, Kuningan

Karangkancana nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Kuningan, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Karangkancana aya sawetaneun Ciwaru. Di Karangkancana, tepatna di Désa Margacina, aya curug anu dingaranan Curug Bungawari. Tapi ari barudak ngora nyarebutna téh Curug Putri. Satonggoheun Curug Putri aya padépokan anu dipingpin ku Abah Agus. Ti padépokan lamun urang nyawang ka beulah kalér, laut kalér, Cirebon, jeung sajabana katempo. Sabab éta tempat ayana hampir di puncak Gunung Wates. Tempatna tiis tur éndah.

                                     
  • Anggolati aya guci. Lamun hayang ulin ka dinya jalana ti Kuningan ka Ciwaru, ka Karangkancana ka Banjaran, terus naék ka Leuweung Wates, malah bahuela
  • Kramatmulya nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Kuningan Propinsi Jawa Barat, Indonésia.
  • Kabupatén Kuningan aksara Sunda: ᮊᮘ ᮕᮒ ᮔ ᮊ ᮔ ᮃᮔ nyaéta hiji kabupatén di Propinsi Jawa Kulon, Indonésia. Ibukotana téh nyaéta Kacamatan Kuningan Kabupatén
  • Kuningan nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Kuningan Propinsi Jawa Barat, Indonésia.
  • Darma nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Kuningan Propinsi Jawa Kulon, Indonésia. Waduk Darma Situs Resmi Kabupatén kuningan
  • kacamatan di Kabupatén Kuningan Propinsi Jawa Barat, Indonésia. Mandirancan diliwatan ku jalur Majalengka - Rajagaluh - Sumber - Cirebon - Mandirancan - Kuningan
  • Ciawigebang nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Kuningan Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.
  • Garawangi nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Kuningan Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.
  • Cilimus nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Kuningan Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.
  • Jalaksana nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Kuningan Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.
  • Cimahi nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Kuningan Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.
  • Cidahu nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Kuningan Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Users also searched:

...