Back

ⓘ Ciwaru, Kuningan




                                     

ⓘ Ciwaru, Kuningan

Ciwaru nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Kuningan, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Ciwaru aya di tapel wates jeung Jawa Tengah tepatna di Leuweung Wates. Di éta leuweung aya patok anu disebut Tri Anggolati. Ceuk béja, éta téh jijieunan Walanda. Malah di deukeut Tri Anggolati aya guci. Lamun hayang ulin ka dinya jalana ti Kuningan ka Ciwaru, ka Karangkancana, ka Banjaran, terus naék ka Leuweung Wates, malah bahuela keur kuring ulin di kampung Banjaran sok aya panunjuk jalan lamun rek nempo patok Tri Anggolati atawa rek nempo Guci.

                                     
  • salah sahiji kacamatan di Kabupatén Kuningan Propinsi Jawa Barat, Indonésia. Karangkancana aya sawetaneun Ciwaru Di Karangkancana, tepatna di Désa Margacina
  • Kramatmulya nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Kuningan Propinsi Jawa Barat, Indonésia.
  • Kabupatén Kuningan aksara Sunda: ᮊᮘ ᮕᮒ ᮔ ᮊ ᮔ ᮃᮔ nyaéta hiji kabupatén di Propinsi Jawa Kulon, Indonésia. Ibukotana téh nyaéta Kacamatan Kuningan Kabupatén
  • Kuningan nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Kuningan Propinsi Jawa Barat, Indonésia.
  • Darma nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Kuningan Propinsi Jawa Kulon, Indonésia. Waduk Darma Situs Resmi Kabupatén kuningan
  • kacamatan di Kabupatén Kuningan Propinsi Jawa Barat, Indonésia. Mandirancan diliwatan ku jalur Majalengka - Rajagaluh - Sumber - Cirebon - Mandirancan - Kuningan
  • Ciawigebang nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Kuningan Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.
  • Garawangi nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Kuningan Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.
  • Cilimus nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Kuningan Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.
  • Jalaksana nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Kuningan Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Users also searched:

...