Back

ⓘ SMK Insan Mandiri




                                     

ⓘ SMK Insan Mandiri

SMK Insan Mandiri nyaéta Sakola Menengah Kajuruan Swasta anu aya di Kabupatén Garut. Alamat lengkepna di Kp. Batas Désa Kadongdong, Kalurahan/Désa Kadongdong Kacamatan Banjarwangi, Kabupatén Garut, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20270957.

SMK Insan Mandiri Garut mangrupa Sakola Menengah Kajuruan nu pangheulana aya di kacamatan Banjarwangi, diadegkeun taun 2010. Nepi ka kiwari SMK Insan Mandiri Garut jadi sakola menengah anu panglobana muridna di kacamatan Banjarwangi.

Masarakat Banjarwangi geus méré kapercayaan ka SMK Insan Mandiri sahingga ku ayeuna mah geus jarang warga Banjarwangi nu nyakolakeun budakna ka luar kacamatan, ku sabab di banjarwangi gé geus aya sakola anu geus bisa nyalurkeun gawé,

Salian ti kacamatan Banjarwangi, siswana ogé aya nu ti luar kacamatan anu deukeut seperti ti kacamatan Singajaya, sok sanajan di éta kacamatan gé enggeus aya sakola negeri.

                                     
  • SMK Insan Mandiri Jakarta nyaéta Sakola Menengah Kajuruan Swasta anu aya di Kota Jakarta Selatan. Alamat lengkepna di Jl. Moch Kahfi II No.48, Kalurahan Désa
  • SMKS Plus Insan Mandiri nyaéta Sakola Menengah Kajuruan Swasta anu aya di Kabupatén Cianjur. Alamat lengkepna di Jln Cikondang 43283, Kalurahan Désa Cikondang

Users also searched:

...