Back

ⓘ SMP Negeri 39 Bandung




                                     

ⓘ SMP Negeri 39 Bandung

SMP Negeri 39 Bandung téh nyaéta salah sahiji SMP di Kota Bandung. Ayana di Jalan Terusan Holis, Nomer 439, Kalurahan Babakan, kacamatan Babakan Ciparay, Kota Bandung. SMPN 39 diadegkeun dina kaping 14 Juli Taun 1989. Motto SMPN 39 téh nyaéta MANTAP sareng BERIMAN. SMPN 39 téh kalebet Sakola anu nyepeng predikat Sakola Adiwiyata Nasional.

                                     

1. Sajarah

SMPN 39 Bandung diadegkeun dina kaping 14 Juli 1989 28 Taun sesuai kaping anu kacantumkeun dina prasasti peresmian. SMPN 39 Bandung diresmikeun ku Kepala Kantor Wilayah Departemen Pendidikan dan Kebudayaan DEPDIKBUD Propinsi Jawa Barat anu dijabat dina waktos éta, nyaéta Drs. Tating Karnadinata.

                                     
  • Alang, Himpunan Eks - Siswa SMP Negeri Solok Masa Revolusi, 1946 - 1949, . de Jong, P.E de Josselin 1960 Minangkabau and Negeri Sembilan: Socio - Political

Users also searched:

...
...
...