Back

ⓘ Karangtengah, Cianjur




                                     

ⓘ Karangtengah, Cianjur

  • Kalurahan/Désa Suka manah Kodepos: 43281
  • Kalurahan/Désa Maleber Kodepos: 43281
  • Kalurahan/Désa Sukamantri Kodepos: 43281
  • Kalurahan/Désa Sukamulya Kodepos: 43281
  • Kalurahan/Désa Bojong Kodepos: 43281
  • Kalurahan/Désa Sindangasih Kodepos: 43281
  • Kelurahan/Désa Sukataris Kodepos: 43281
  • Kalurahan/Désa Sabandar Kodepos: 43281
  • Kelurahan/Désa Sukasari Kodepos: 43281
  • Kalurahan/Désa Babakancaringin Kodepos: 43281
  • Kalurahan/Désa Sukajadi Kodepos: 43281
  • Kalurahan/Désa Sindanglaka Kodepos: 43281
  • Kelurahan/Désa Sukasarana Kodepos: 43281
  • Kalurahan/Désa Hegarmanah Kodepos: 43281
  • Kalurahan/Désa Ciherang Kodepos: 43281
  • Kalurahan/Désa Langensari Kodepos: 43281
                                     
  • Malébér nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Karangtengah Kabupatén Cianjur Propinsi Jawa Barat, Indonésia.
  • Langensari nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Karangtengah Kabupatén Cianjur Propinsi Jawa Barat, Indonésia.
  • Sabandar nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Karangtengah Kabupatén Cianjur Propinsi Jawa Barat, Indonésia.
  • Sukamantri nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Karangtengah Kabupatén Cianjur Propinsi Jawa Barat, Indonésia.
  • Sukamanah nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Karangtengah Kabupatén Cianjur Propinsi Jawa Barat, Indonésia.
  • Babakancaringin nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Karangtengah Kabupatén Cianjur Propinsi Jawa Barat, Indonésia.
  • Karangtengah nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Tanggeung, Kabupatén Cianjur Propinsi Jawa Barat, Indonésia.
  • SMK Negeri 1 Karangtengah nyaéta Sakola Menengah Kajuruan Negeri anu aya di Kabupatén Cianjur Alamat lengkepna di Jl. Jangari Km. 13, Kalurahan Désa Sukajadi
  • Alamat lengkepna di Jl. Arief Rahman Hakim, Kalurahan Désa Sabandar Kacamatan Karangtengah Kabupatén Cianjur Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20203729.

Users also searched:

...