Back

ⓘ Stone Garden




Stone Garden
                                     

ⓘ Stone Garden

Stone Garden nyaéta salah sahiji tempat pelesir anu mangrupa gunung batu kapur perenéahna aya di puncak guha pawon, Kampung Girimulya, désa gunung masigit Citatah Bandung Barat. Jarak ti Padalarang ka ieu tempat kurang leuwih 5 km. Urang bisa ngagunakeun kandaraan umum atawa pribadi mun hayang ngajugjug ieu tempat.

                                     

1. Sajarah

Daérah Citatah nyaéta jauhna 5 KM ti Padalarang. Pagawéan sapopoé urang dinya nyaéta usaha dinu tambang batu kapur. Baheula mah saacan aya jalan Tol Padalarang ieu jalan ka Citatah téh rame pisan tur kaliliwatan ku kandaraan nu arék ka Jakarta atawa ka Bandungkeun. Gunung kapur anu ngadeg ngajajar sapanjang jalan di Citatah téh teu leupas dinu sajarah Danau Purba anu kungsi ngeueum Bandung dinu sajarah purbakala nyaéta sabeberaha rebu taun nu heubeul.

Kelompok Riset Cekungan Bandung KRCB nyaéta salah sahiji kelompok anu manggih tur naliti Goa Pawon nu aya di Stone Garden ti mimiti taun 2000 an. Salian éta panalutik ogé nimu banda-banda paninggalan purbakala samisal artefak, jeung tulang-tulang jelema purba nu jadi cikal bakal ayana urang Bandung di ieu tempat.

                                     
  • in and around Eocene Lakes of the Interior Di Ludvigson, Rolf. Life in Stone a Natural History of British Columbia s Fossils. Vancouver: UBCPess. ISBN 0 - 7748 - 0578 - 1
  • times per minute. They use very short waves that reflect from éarth and stone They are common on commercial ships and long - distance commercial aircraft
  • Pioneer Rolling Stone Diaksés 4 Séptémber 2016. Rubin, Mike 5 Juni 2016 Muhammad Ali: 4 Ways He Changed America Rolling Stone Diaksés 4 Séptémber
  • Michael Jackson s 20 Greatest Videos: The Stories Behind the Vision Rolling Stone Diaksés April 21, 2016. Redenbach, Andrew. A Multiple Product Endorser

Users also searched:

...